Lumikellukesed Lõuna-Eestis pidid lumikellukesed soojemates kohtades – näiteks päiksepoolses majaääres – peanuppe välja lükkama. Ylös, ylös, lillekesed! Tere, kevad!

Johannes Paulus II tuli facebooki Seoses 1. mail toimuva õndsaks kuulutamisega. Eelmise paavsti facebooki küljele lingib Vatikan etemaid videoklippe Johannes Pauluse 27aastasest ametiajast ja nende ridade kirjutamise ajal on tema küljel juba 12 474 laiki. Alles hiljaaegu hoiatas Vatikan noori facebooki-sõltuvuse eest, nüüd on nad aga ära jaganud, kus elu pärast surma tõeliselt laikimistväärt on.


Tuumajaam Eestisse
Mitte mingil juhul. Kui rahvas, kes suudab ehitada maavärinates püstijäävaid pilvelõhkujaid, ei suuda katastroofi tulles tuumareaktoreid taltsutada, siis millise tuumajaama rajab rahvas, kes ei oska isegi klaasist risti püsti panna?

Tallinna TV eelarve Nädala petitsioon – kus saab oma selle nädala olulisema allkirja anda – on kindlasti “Maha Tallinna TV – raha lasteaedadele”. Kui sa mõtled kodanikualgatusega sarnaselt, liigu http://petitsioon.ee/maha-tallinna-tv-raha-lasteaedadele.

ALAS