AHVENAD KÜLMALE LAUALE

Ained: 4 ahvenat, 1 kõvakskeedetud muna, kooremajoneesi, hakitud kurki ja seeni. 1 toores munakollane. Puhastatud ahvenaid keeta 15 min. õige lahjas äädikavees, millele lisandatud soola, pipart ja vürtsi. Kalad lasta jahtuda ja tõsta vaagnale. Keedetud muna hakkida ja tõsta kaladele, samuti hakitud kurgitükid ja seened. Majonees valmistada järgmiselt: munakollane panna kaussi ning hõõruda puulusikaga, lisades juurde tilkhaaval söögiõli, umbes 1–2 spl. Hõõruda, kuni munakollane muutub valgeks. Maitsestada sidrunimahlaga, lisandada 2 spl. paksu hapukoort ja tõsta kaladele.

Edasi lugemiseks , sisesta paberlehe lugejakood, telli digipakett või osta päevapiletosta artikkel
0,59 € Osta artikkel