Põim oli siis 11-aastane heledapäine tüdruk. Erakordsete organisaatorivõimetega. Nõudis, et ma ta kukile võtaks ja kannaks seljas Küünimetsa järve äärest koju tagasi, kusjuures mul tuli joosta küll traavi, küll galoppi ja ületada mitmekesiseid pinnavorme.
Tänutäheks korjas Põim oma hobusele (st mulle) peotäie ilusaid punaseid metsmaasikaid ja kiitis, et paremat hobust pole tal õnnestunud varem kohata.

Praegu on Põim kolme lapse ema ja Valga valla kommunikatsioonijuht.

Põimuga koos võttis meid 22 aasta eest vastu arvukas hulk Põimu õdesid-vendi.

Nagu öeldud, tuli mul 22 aastat tagasi Põim kukile võtta. Seekord hüppab Põim ise Riinatiina (minu mära) selga ja kui ta teeb õue peal reipa tiiru, on ta liigutustes tunda kindlust.

Susi (tollal 15, nüüd 37), rääkis siis, et hakkab ornitoloogiks, elu on läinud teisiti, ta on töötanud ehitusalal.

Kärg (tüdruk, tollal 14, nüüd 36), demonstreeris meile tollal Ähijärvel ägedalt vett pritsides, kuidas ujutakse koera. Nüüd elab Kärg Inglismaal, tegi Oxfordi ülikoolis doktorikraadi ja tegeleb teadustööga ja kasvatab tütart.

Põvvat pani meid eelmisel korral puuriita laduma – olles murelik, ega meie kätetöö pärast kolinal ümber ei kuku – elab praegusel ajal Tallinnas. Oli aastaid sepp, enam väga rauda ei kolksuta, disainib ja kavandab.
22 AASTAT TAGASI: Kaido Kama lastega järve ääres.

Pikne (siis 8, nüüd 30) oli 22 aastat tagasi tore väike mõnus sell, kes nõudis, et me edaspidi igal suvel nende juurest läbi ratsutaks. Nüüd, 2018 kevadel kaitses Pikne doktoritööd teemal „Arheoloogiliste ja folkloorsete allikate kooskasutusvõimalused: inimjäänused märgaladel”.
Kui kuskile sohu või rappa satub, torgib pika ridvaga seda vesist maad, uurib, mis seal peidus on. Praegu on ametis Valga muuseumi direktorina.

PÕIM KAMA: 11-aastasest heledapäisest tüdrukust on nüüdseks saanud kolme lapse ema.
Nagu öeldud, tuli mul 22 aastat tagasi Põim kukile võtta. Seekord hüppab Põim ise Riinatiina (minu mära) selga ja kui ta teeb õue peal reipa tiiru, on ta liigutustes tunda kindlust. Pamiiri ratsamatkast on Põimul tubli kogemus seljataga.

Riinatiina seljas käivad ära ka Põimu lapsed Vesse (poiss, 6), kelle kirg on uurida kive ja kivistisi ja kes on veendunud, et hakkab paleontoloogiks. Kui Vessel tuleb haletsusehoog, siis ta nutab köögilaua taga, et tal on vähe teaduseraamatuid.

Korp (poiss, kohe saab 3) veel täpselt ei tea, eilse seisuga tõenäoliselt ratsameheks.

Põimu Vanem tütar Ere (16) parajasti kodus ei ole, ta on Narvas, seotud Kremli ööbiku projektiga. Teatrihuvidega noor daam.

Põim Kama abikaasa Rolf Saarna on muusik ja õpetab Lüllemäe koolis lastele loodusteadusi.