Mis muudab Swissôtelisuurepäraseks firmapeokorraldamise kohaks?

Peamisteks märksõnadeks on mugavus, stabiilsus ja garanteeritud kvaliteet. Meil on olemas erisuuruses ruumid, viie tärni tasemel toitlustus, põhjalikult välja koolitatud personal ja aastatepikkune kogemus, mis teevad sündmuse planeerimise kliendile märkimisväärselt lihtsamaks. Sündmuste ettevalmistamise juures on üheks tähtsaimaks osaks luua korraldajatele meelerahu ning Swissôteli külalised ja koostööpartnerid võivad olla veendunud, et nende sündmuste planeerimine on kindlates kätes.

Kuidas aitab Swissôteli tiim kaasa eduka firmapeo korraldamisele?

Kogu Swissôtel Tallinnas veedetud aja jooksul on siinne meeskond sündmuse korraldajale toeks, nõustades juba planeerimise faasis toitlustuse valikust ruumideni välja. Juhul, kui ürituse formaat nõuab erilahendusi (lava- ja saalikujundus, tehnilised erilahendused, meelelahutus jms), aidatakse omalt poolt kasulike soovitustega ja arutatakse üksikasjalikult läbi kõik üritust puudutavad detailid.

Milline on korraldusmeeskonna kogemus erinevate sündmuste korraldamisel?

Kogemustepagas on suur, sest oleme korraldanud erisuuruses ja –formaadis sündmusi juba 10 aastat. Sinna hulka kuuluvad nii lihtsama ülesehitusega koosolekud kui ka keerulisemad ja suuremahulisemad konverentsid, riigivisiidid ja galapeod. Seda on tore näha, et ka kliendid usaldavad ja hindavad meie aastatepikkust kogemust ning tulevad ikka ja jälle tagasi erinevate sündmuste päringutega.

Miks kiita ka Swissôteli toitlustuspoolt?

Toitlustus on kindlasti midagi, mille üle Swissôtelis võime uhkust tunda! Kokku on meil üks konverentsikeskus ja kaks eraldi restorani (Restoran Horisont ja restoran The Quarter), millele lisandub ka lobby-baar. Igal toitlustuskohal on oma köök ja oma peakokk, kes tagab maitsva ning peensusteni välja töötatud menüü. Seega on meil kokku 3 kööki ning see tähendab ka kolme eri-ilmelist toitlusvõimalust klientidele.

Prioriteet on selgitada välja sündmuse korraldaja soovid, vajadused ja eelarve ning tänu majas kehtivatele standarditele on tagatud parim toidu- ja teeninduskvaliteet.

Palju on kiidetud ka meie konverentsitoitlustust, kuna toidud on restoranitasemel ning pakuvad suurepäraseid maitseelamusi ka banketi- ja konverentsiklientidele. Firmapidude ja muude sündmuste edukus sõltub kindlasti palju toitlustusest ning kahtlemata ei tohiks toidu kvaliteedi tähtsust ürituste korraldamisel ja koha valimisel alahinnata.

Kui palju inimesi firmapidu/konverentsi pidama mahub? Milliseid erinevaid ruumilahendusi selleks loodud on?

Enamasti leiavad ettevõtete firmapeod ning kliendiüritused aset meie kuuendal korrusel asuvates banketi- ja konverentsiruumides, kus kõige suurem ruum mahutab kuni 500 külalist. Ruumid on multifunktsionaalsed ja vaheseinaga eraldatavad ning sel moel on kliendile tagatud paindlikkus. Konverentsikeskus on mugav ja praktilise disainiga ning on sobilik nii formaalsete konverentside kui ka pidulike vastuvõttude ning õhtusöökide jaoks.

Samas saab kombineerida erinevaid sündmusi ka meie restoranidega. Näiteks on võimalik korraldada konverentsilõuna või -õhtusöök restoranis The Quarter, mis on meie uhiuus merevaatega restoran hotelli kaheksandal korrusel. The Quarter on õdus koht ka niisama sõpradega kohtumiseks ning restorani pühapäeva brunch’id on saanud suureks hitiks kohalike seas. The Quarteris saab ideaalselt korraldada ka ettevõtete firmapidusid, sest restorani on võimalik rentida privaatseteks üritusteks ning võimalik on kaasata lisadekoratsioone ja meelelahutust.

Milliseid auhindu olete võitnud ja mida see kliendile tagab?

Swissôtel on tulnud mitmel korral võitjaks maailmas tuntust kogunud auhinnagaladel World Travel Awards ja World Luxury Hotel Awards. Kindlasti aitab see kaasa ka firma enda maine kindlustamisele, kui nende üritused on korraldatud suure kogemustepagasiga kohas, mis on samuti ka erinevate tunnustuste ja auhindadega pärjatud.

Ühtlasi kuulume maailma suuruselt teise hotelliketti, Accor Hotelsi, mis tagab kindlad kehtivad standardid ja klient teab, mida talle antud lubadus tähendab. Liitumine globaalse hotelliketiga on muutnud Swissôtel Tallinna maailmakaardil nähtavamaks ja toonud tuntust ka Tallinnale kui sihtkohale.

Uuri lisa www.swissotel.com/tallinn


Jaga
Kommentaarid