Austrias Altaussees asuv Viva Mayri spaa-kliinik pakub imelisi võimalusi ravimaks kergemaid tervisehädasid, nagu ülekilod ja väsimus.

Keha mürkidest vabastamise kuur on imelihtne. Järgida tuleb erilist dieeti, osaleda teraapiates ning manustada Glauberi soola, mis on tuntud oma eriliste puhastusvõimete poolest. Selle tegevuse tulemusena taastub organismi leeliseline keskkond. Nii on nädalast dieeti jälgides võimalik leevendada diabeeti ning saada jagu liialt kõrgest vererõhust ja kaotada boonusena ajapikku kogunenud ülekilod.

Kõik see toimub äärmiselt individuaalse lähenemisega. Enne programmiga liitumist tuleb läbida hoolikas arstlik kontroll, kus pannakse üheskoos paika raviplaan ning tehakse test toidutalumatuse ja võimalike allergiate suhtes.

Nälga jäämist pole vaja karta. Hommikusöök on rikkalik: puder, väike kogus proteiini (tükike kala, aurutatud kana või avokaado ning kitse- või lambapiimajuust). Lõuna on pisut spartalikum – väike kauss juurviljasuppi mõne kartulitükiga. Õhtusöök aga päris kasin, sisaldades ainult kaussi puljongiga ning rukkileivaviilu.

Dieeti tõhustavad mitmed erinevad toidulisandid, vitamiinid ja toonikud. Ikka tervema ja puhtama keha nimel.

Õnneks ei ole ümbrus sama spartalik kui toidulaud. Valgusküllane söögisaal, kriitvalgete laualinade ning imeliste vaadetega järvele ja taamal kõrguvatele mägedele kompenseerib pisut kõhukorinat.

Teraapiate valik on lai ja rikkalik, alustades lõõgastavate kehamähistega ning lõpetades ekstreemsematel ajurveeda õpetustel baseeruva suuõliteraapiaga, mis aitab kehal tõhusalt toksiinidest vabaneda. Spaamenüüs leidub mitmeid holistilisi teraapiaid kui ka funktsionaalseid massaaže.

Nädala turgutuspakett maksab 2611 eurot, sisaldades majutust, kõiki söögikordi, hoolitsusi ja tegevusi vastavalt paketile.

La Prairie – hoolikalt lihvitud Šveitsi pärl

La Prairie kliinik Šveitsis on tuntud kogu maailmas ja tegu on väga tunnustatud ilukliinikuga.

Tegutsenud aastast 1931, mil doktor Paul Niehans töötas välja oma kuulsa vananemisvastase rakuteraapia, mis põhines lambamaksa ekstraktil. Seda saab siiani kliinikust osta – teraapia maksab 22 500 eurot. Noorendavat meetodit on kasutanud paljud Hollywoodi staarid, riigipead ning lihtsalt oma tervise eest hoolt kandvad rikkurid.

Kliinikul on laitmatu reputatsioon ning nüüd tegelevad nad lisaks noorendamisele diabeedi- ja viljatusraviga. Ravides muu hulgas osteoporoosi ning ishiast. Puhkajatele pakutakse laia valikut massaažiteraapiaid ja iluprotseduure.

Kliinikus on spaa, bassein, restoran ja 37 külalistuba, millest avaneb lummav vaade Genfi järvele. Vaikusest ja privaatsusest peetakse väga lugu ning on harv juhus, kui inimesed kohtuvad mujal kui söögisaalis.

Šveitsi perfektsusel on muidugi ka oma hind. Nädal aega kestev Master Detoxi programm maksab 14 056 eurot. Hind sisaldab majutust, söögikordi ja kõiki teraapiaid

Fusion Maia –idamaine lähenemine teadlikkuse tõstmisega

Fusion Maia Vietnamis ei ole vaikne butiikhotell tervise turgutamiseks.

See on pigem lõõgastav kuurort, kus spaaprotseduurid on lisatud toa hinnale. Koht on sobilik nii noortele kui ka eakatele ja mis peamine, teenindus on väga sõbralik ning hoolikas. Hotell ise on minimalistliku sisekujundusega, kuid mitte liialt askeetlik.

Menüüst ei puudu burgerid ega alkohol, kuid seejuures on hotelli restoran puhta toidu gastronoomiline paradiis. Seal saab vegani- ja toortoitu või olla hoopiski mahlapaastul.

Hommikused terviseeliksiirid aitavad parandada immuunsust ning hapete tasakaalu organismis. Hommikusöögiks pakutakse muu hulgas gluteenivabu pannkooke, mis teevad kõhule pai.

Fusion Maia kontseptsioon on lihte – söö hästi, ole aktiivne, ava oma süda ja tõsta teadlikkust.

Tuusik ühele maksab 2248 eurot inimese kohta. Pakett sisaldab majutust, transfeeri, hommikusööki ning vähemalt kaht erilist hoolitsust päevas.

Allikas: www.cntraveller.com

Jaga
Kommentaarid