Travel Channeli andmeil on puhkusenautlejate eelistatuim sihtkoht St. Bartes. Peale võimaluse päevitada külg külje kõrval selliste A-listi staaridega nagu Beyoncé ja Jay-Z pakub glamuurne Kariibi mere saar särtsakat ööelu. Saart armastavad palavalt ka Hollywoodi staarid.

Suundudes tagasi Euroopasse, leiame järgmise äärmiselt ilusa ja eksklusiivse puhkusekoha Põhja-Itaalias Como järve kaldal. Como on Hollywoodi staaride seas populaarseks teinud George Clooney, kellele kuulub selle maalilise järve kaldal võimas häärber. Nüüdseks on nii mõnigi armastatud filmitäht endale sinna 18. sajandi villa soetanud.

Lõuna-Itaaliasse suundudes jääb pilk pidama maalilisel Amalfi rannikul. Kes meist ei mäletaks filmi “Toscana päikese all”, kus peategelane armub kirglikku itaallasesse just Positano linna panoraamil. Helesinine Türreeni meri peibutab kuulsusi. Kuuldavasti on kassahitt “Härra ja proua Smith” filmitud Amalfi linnakese eksklusiivses hotellis Santa Caterina. Kes tahab end Pittidega samastada, broneerib suvepuhkuse Amalfi rannikule.

Itaaliast põikame Prantsusmaale. St. Tropez on kujunenud Prantsuse Riviera tõeliseks pärliks. Selle linnakese tegi tuntuks Prantsuse näitlejatar Brigitte Bardot. Club 55 on kuulsuste seas siiani tõeline hitt.

Väga huvitav ja eriline puhkuse veetmise koht on ka Necker Island. Ärimogul Sir Richard Brandsonile kuuluv 300 000ruutmeetrine Kariibi mere erasaar mahutab korraga vaid 38 inimest. Suurema seltskonna puhul on võimalik rentida terve saar. Necker Island pole lihtsalt valgete liivarandadega maapeale paradiis, vaid tõeline elamuskeskus. Saarel on tennisekompleks, basseinid ning seal saab tegeleda jooga, šampanjasukeldumise ja sumomaadlusega. Šampanjasukeldumine on meeskondadevaheline võistlusmäng: võidab see, kes basseinist rohkem šampanjapudeleid välja toob. Mõnusaid tegevusi leiab igale maitsele.

Peamiselt võõrustab kompleks maailma rikkaid ja kuulsaid puhkajad nagu Oprah, Harrison Ford ja Steven Spielberg jpt. Sellise klientuuriga on üsna raske löögile pääseda.

Teiselt poolt maakera Okeaaniast leiab võrratu Fidži saarekompleksi Turtle Island, mis on veelgi erilisem kui Brandsoni saar. Eksklusiivne paradiisisaar tõmbab maailma mõjukaid magnetina. Saarel võõrustatakse korraga vaid 28 inimest, mis teeb toa saamise üsna keeruliseks, ent pingutust väärt ülesandeks.

Suurepäraste randade poolest on tuntud Prantsuse Polüneesia Bora Bora saar. Imelised veepealsed bangalod pakuvad puhkajatele suurepärase elamuse. Lisaks on saar tõeline staarimagnet. Seal armastab end argielust välja lülitada näitlejate koorekiht: Nicole Kidman, Eva Longoria, Sharon Stone ja Charlize Theron.

Jaga
Kommentaarid