Ühtlasi säästab koduõuel sportimine kiire elutempo juures kõigi jaoks väärtuslikku aega, veetmaks seda rohkem koos oma perega.

Spordiväljakud vastavalt sinu vajadustele

Spordiväljakute terviklahenduste pakkumise kaudu toetab Spordiareenid inimeste tahet püsida kehaliselt aktiivne ja vaimselt värske. Spordiväljakute ehitamiseks on mitmeid võimalusi.

Pallimängude puhul saab võtta nii ühe spordiala keskse suuna (nt tenniseväljak, rannavõrkpalliväljak) kui ka taotleda mitmekülgsust (nt multifunktsionaalne korvpalli-, võrkpalli- ja sulgpalliväljak). Jõutreeningu harrastajatele soovitame oma keharaskusega treenimiseks (ingl calisthenics) unikaalse jõulinnaku püstitamist. Võimalused on siinkohal tegelikult piiritud.

Tellija nõustamisel on sobiva lahenduse väljatöötamisel rõhuasetus järgmisel: vastupidavus, turvalisus, hooldusvajadus, praktilisus, teostatavus, kasutussagedus ja sobivus ümbritsevasse keskkonda.

Eelista usaldusväärset koostööpartnerit

Spordiareenid on stabiilselt kasvanud tegevusvaldkonna usaldusväärseks ja tunnustatud koostööpartneriks. Kõrgelt hinnatakse tiimi korrektsust toimingutes ja asjalikku suhtlusstiili. Ettevõtte eesmärk on pakkuda välja tänapäevaseid ja turgu raputavaid lahendusi.

Spordiareenid tõi esimesena Eestisse multifunktsionaalsete välispordiväljakute rajamiseks kasutatava Sport Courti (USA) teisaldatava plastikkatte (referents nt Tehvandi spordikeskus, Tuksi tervise- ja spordikeskus, Kääriku spordikeskus) ning Schöppi (Saksamaa) sisetenniseväljakute vaipkatte (referents nt Tähtvere tennisekeskus, Tondiraba tennisekeskus, Viimsi tennisekeskus). Sellel sügisel avatakse Rocca al Mare tennisekeskuses Spordiareenide püstitatud Eesti esimesed neli Euronixi (Hispaania) padel’i väljakut. Padel’is kui väga kiirelt õpitavas ja vaatemängulises reketialas nähakse suurt potentsiaali kujunemaks lähiaastatel koduõuedel harrastatavaks spordiks.

Spordiareenide kogemus näitab, et meie kliimas on plastikkate toote pikka eluiga (rohkem kui 15 aastat), minimaalset hooldusvajadust ja sportlasele pakutavat turvalisust arvesse võttes kõige sobivam toode spordiväljaku rajamiseks või olemasoleva amortiseerunud spordiplatsi korrastamiseks.

Mujal maailmas on plastikkatte kasutamine nii avalikel spordiväljakutel kui ka koduõue spordiplatsidel väga laialt levinud. Korvpallisõpru rõõmustas hiljuti teadaanne, et tänavakorvpall on arvatud 2020. aasta Tōkyō olümpiamängude programmi. Kuidas sulle meeldiks koduhoovis palli mängida olümpiamängude tänavakorvpalliturniiri ametlikul Sport Court PowerGame’i plastikkattel?

Jaga
Kommentaarid