Enamik meie 14 saalist on loomuliku valgusega ning valmis mahutama kuni 400 külalist. Püstijala vastuvõtte suudame korraldada kuni 800 inimesele.

Ürituste puhul on oluliseks komponendiks toitlustus – olgu see siis kohvipaus, ärilõuna või pidulik õhtusöök. Nõupidamiste ajal on tihti vaja suhelda ja süüa samal ajal ning ka lõunasöögiks ettenähtud aeg on sageli piiratud.

Sellel aastal Park Inn by Radisson Meriton hotellis kasutusele võetud Smart Food kontseptsioon toetab toidu serveerimist väikeste portsjonitena, mida klient saab ise võtta ja mida on lihtne süüa. Toit on muudetud võimalikult suupäraseks, et saaks hakkama ainult kahvli või lusikaga.

Kasutame palju kohalikku toorainet, jälgime, et toidud oleksid madala rasvasisaldusega, kõrge proteiinisisaldusega ja pakutav kala oleks rikas Omega-3 rasvhapete poolest.

Menüüs pakume palju puu- ja juurvilju, lisaks on valikus kohapeal valmistatud maitseveed ja smuutid. Uudse lahendusena saab tellida lõunaks ka spetsiaalse leti, kus vokiroad valmivad otse kliendi silme all.

Teeme omalt poolt kõik, et meie külalised püsiksid erksad kogu konverentsi vältel. Menüüs on küll ka küpsised ja saiakesed, mis valmivad hotellis kohapeal. Kuid julgustame kõiki kliente proovima ka midagi uut, et järgmine konverents oleks veelgi meeldejäävam ja värvikam.

Infot pakutava kohta saab küsida ning teenuseid tellida telefonil 667 7165 või e-posti aadressil conference.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com.


Jaga
Kommentaarid