Ekstreemsuste eelistajad saavad panna ennast proovile orienteerumise ja seiklusparkidega, mis esitavad väljakutse inimese vaimsetele ja füüsilistele võimetele.

Sporti tehes saab enda liikumis- ja toitumisharjumusi jälgida erinevate äppide kaudu, mõned neist on juba ka eestikeelsed. Samas ei saa õigest toitumisest rääkides loota ainult äppidele. Toitumisnõustaja räägib selles numbris, kui oluline on piisavalt vedelikke tarbida ja ülesöömise eest hoiduda. Tema soovituseks on pigem väiksemad toiduportsjonid ja sagedasem söömine. Praegune hooaeg soosib värskete puu- ja juurviljade söömist. Hea aeg on alustada tervislike söömisharjumustega.

Kohtusin selle lehe tarbeks kolme inimesega, kes räägivad oma lemmikharrastuseni jõudmise loo. Kõik nad on tavalised inimesed meie kõrval ja alustanud täiskasvanuna küll tennise, purjetamise kui ka golfimänguga. Julgustan kõiki proovima mõnda spordiala, millega pole varem tegeletud. Kunagi ei tea, millisest neist võib kujuneda uus harrastus. See pole takistuseks, et pahatihti tuleb alustada täiesti nullist – kõik on võimalik.

Minul on proovitud juba purjetamine ja golf. Mõtlen, millal jõuan tenniseväljakule.

Jaga
Kommentaarid