Linnakärast eemal asuv suursugune mõisahoone pakub mitmeid võimalusi ärikliendile nii formaalseteks kui ka meelelahutuslikeks üritusteks. Nõupidamine, koosolek või meeskonna koolitus hubastes mõisa ruumides – pisut eemal linna kärast – on kui värskendav tuuleiil ja vaheldus üksluisetele modernsetele konverentsiruumidele. Meie personal annab endast parima, et külalistel oleks meie juures hea ja mõnus.

Tänu kompaktsusele saame olla paindlikumad, et täita kliendi pisemaidki soove. Mõisas on külaliste päralt avar ja kaunis Ballisaal koos kahe salongiga, Palmisaal, kaks pisemat salongi (Konjaki Salong ja Härraste Salong), restoran, saun ning hubane seminariruum koos eesruumiga. Meie Ballisaal mahutab teatristiilis 130 ja ümarlaudades 110 külalist. Puhkepausidel pakutakse mõisas laia valikuga kohvipause ning lõuna- ja õhtusöögi eest hoolitsevad mõisa suurepärased kokad.

Igapäevaselt on avatud ka mõisa restoran Von Sackenmeck, kus alates kella 15-st serveeritakse hõrkusid a la carte’i roogasid. Koosolekuteks ettevalmistatud ruumid sisaldavad projektorit, ekraani, pabertahvlit ja markereid, tasuta jäävett ning tasuta WiFit. Mõisa ees asuv tasuta parkla mahutab turismibussid ja mõisa pargis asuv parkla kõik saabuvad autod.

Hubane ja inspireeriv interjöör ning omanäolised ja erineva suurusega ruumid võimaldavad nii väiksematel kui ka suurematel gruppidel läbi viia erineva suunitlusega üritusi.

Lisainfo ja broneerimine:

info@sakumois.ee

Tallinnast ainult 11 km kaugusel
Seminarid, konverentsid, õhtusöögid, teambuilding jms
Suursuguse miljööga Ballisaal (90 m2) kuni 130 külalisele
Palmisaal (65 m2) ja seminariruum (72 m2)
Restoran Von Sackenmeck (55 kohta)
Majutus kuni 42 külalist (11 tuba)
ÕlleSPA (2-sed ja 6-ne vann)
Vabaajategevused ja meeskonnamängud (sh disc-golf’i rada)
Terviklahendused ja ürituste korraldus

Juubelitammede tee 4

75501 Saku, Harjumaa

Tel +372 522 6068


Jaga
Kommentaarid