Kui oled kunagi mõelnud, kas rahal on lõhn ja milline see võiks olla, siis tea, et on küll. Selle lõhna nimi on DKNY Golden Delicious, mille pudeli hind on täpselt miljon dollarit ehk 817 000 eurot.

Lõhn on maitse küsimus, küll aga on pudel oma hinda väärt. Munakujuline pudel on vormitud kollasest ja valgest kullast ning kaunistatud teemantidega. Parfüümis on tunda delikaatset õuna, valget muskust ja sandlipuu aroome.

Clive Christian Imperial Majesty

Briti lõhnameistrit Clive Christianit peetakse üheks meie aja eksklusiivsemaks ninaks. Tema parfüümid on unikaalsed ja neis kasutatakse vaid parimaid koostisosi. Briti kuninganna Victoria andis parfüümimajale loa kasutada parfüümipudelitel oma krooni kuju. Christianile on omistatud ka Briti impeeriumi orden (OBE).

Clive Christian teeb parfüüme nii naistele kui ka meestele. Üheks kallimaks meestele loodud parfüümiks peetaksegi Imperial Majestyt. Nagu nimigi ütleb, on tegemist suurepärase tootega, mille puhul on suurt rõhku pandud parfüümi ja pakendi sümbioosi loomisele. Pudeli on loonud ajalooline Baccarat’ kristallimaja. Pudelikaela kaunistavad viiekaraadised valged teemandid ja 18karaadine kollane kuld.

Parfüümis on tunda maskuliinset seedripuud, tonka uba, kardemoni ja tsitruse nüansse. Imperial Majesty on tõeliselt luksuslik ja kuninglik lõhn, mida on maailma loodud täpselt kümme pudelit. Parfüümi hind on 355 000 eurot.

Jaga
Kommentaarid