Üks selliseid koduseid õllepesi on Tallinna vanalinna ääres restoran Beer Garden koos oma Euroopa köögi vaheldusrikkusest pulbitseva à la carte menüü ja kuraditosina erinevat sorti vaadiõllega. Januste kanne täidetakse selles majas nii Eesti, Belgia, Tšehhi kui ka Saksamaa humalaveega, millest klientide lemmikuks on kujunenud Leffe Blond ja kodumaine Karksi Must Nunn. Õrnem sugupool laulab aga oode kirsimaitselisele õllele Kriek. Rikkalikust joogikaardist leiab ka mitmeid veine, šampuseid, pudeliõllesid ja kanget alkoholi.

Nende laudade taga on sündinud nii mõnedki kokkuleppe, sest kui jätta kõrvale suvine puhkusteperiood, võib Beer Gardenist leida tööpäevadel mõnusaid eripakkumisi lõunasöögiks. Ja kellele ei meeldiks siis jalutada pärast kosutavat kõhutäit iidsete majade vahel ning ajada törts vabas vormis sundimatut ärijuttu ja oodata, kuni taas rooli istuda võib.

Õhtud on Beer Gardenis sõpruskondade ja veiklevate ekraanide päralt. Tõeliselt mõnus on siin spordisemude seltsis nautida erinevaid suursündmusi – jalgpalli- ja hokilahingutest kergejõustikuni välja. Spordifännidele mõeldes on restoranis tõeliselt suured telekaekraanid, külm õlu ja vaagnatäied kõikide restoranis pakutavate suupistetega. Meeldejääv õhtu on garanteeritud!

Beer Garden on avatud pühapäevast neljapäevani 11.00–23.00+, reedel ja laupäeval 11.00–02.00+ ja kui rahvast rohkem, hoitakse uksi lahti kauemgi.

Kohti saab broneerida telefonil 688 0013.