Kodukontorisse on ideaalne toode elektriliselt reguleeritav töölaud, sest see sobib kõigile pereliikmetele. Laud on reguleeritav 61–126 cm.

Selle taga saab koolitükke ja tööd teha istuvale asendile vahelduseks ka seistes. Uuringud on näidanud, et istu-seisa töölaudade kasutajad on 71% rohkem keskendunud, 66% rohkem tootlikud ja 33% vähem stressis.

Wellness switch lüliti tuletab mälu, kasutusstatistika ja kalorilugeja abil meelde, kui oled liialt pikaks istuma jäänud.

Standardi PIANO EL elektriline istu-seisa töölaud on Eestis ainulaadne, sest seda on võimalik reguleerida ka mobiilirakendust kasutades.

Laudade hind jääb 524–555 € vahemikku (lisandub käibemaks).

Näidislaudu on võimalik näha ja proovida Standardi esindussalongis Pärnu mnt 139C.

Sirm on hea lahendus

Sirm

Disain Igor Volkov

Kui kodus asub töönurgake elu- või magamistoas, siis on hea lahendus sirmiga veidike eraldatust tekitada. SOLO ruumijagaja sobib nii klassikalisse kui ka modernsesse koju.

www.lum.ee või www.thulema.ee. Hind 252 €.

Õhuline ja stiilne MAN 
laud

Disainer Raul Abner

Radise MAN seerias on saadaval õhuline, samas tugev kirjutuslaud, mis sobib nii koju kui ka kontorisse. Valmistatud kasevineerist, õlivahatatud. Sisaldab kahte suurt ja mahukat sahtlit, millel on vaikselt sulguvad siinid. Lauda on saadaval eri toonides – heleda tamme tooni (fotol), tammekarva, pähklitooni, helehalli, naturaalselt või valgelt õlivahatatult–, sahtlid on kas valgest filmivineerist või õlivahatatud. Sama laud on saadaval ka diivanilauana.

Kirjutuslaua laius 120 cm, sügavus 56 cm, kõrgus 75 cm, hind 350 €.

www.radis.ee

Et loovus pääseks mõjule! 

COW Desk seisab kindlalt nelja jalaga maas. Sellel on suur kahest osast koosnev tööpind, et kõik tööks vajalik lauale ära mahuks. Laua all paikneb lauaplaadi pikkuses kangast riiul – suurepärane panipaik laadijate, adapterite, juhtmete hoidmiseks. Seadmeteni kirjutuslaual ulatuvad kõigest juhtmeotsad, mis võimaldavad lauapealse ja -aluse abivahenditest puhtana hoida. Tagumine, ühes sellel olevate asjadega liigutatav lauaplaat avab ligipääsu lauaalusele riiulile.

Naturaalne tammepuit ja puhas valge pind täiendavad teineteist, moodustades suurepärase ja kvaliteetse terviku.

COW kirjutuslaudasid valmistatakse kolmes mõõdus. Hind: 1695–1895 €. Müüvad Elke Mööbel, Tali disainipood, Eesti Disaini Maja ja furgner.com

Vaata lisaks: cultofwood.eu või FB-s CultOfWood.

Suar disainlaud muudab iga ruumi eriliseks

laud

Suar Design seob omavahel Indoneesiast pärit naturaalse puidu ja skandinaavialiku disaini – tulemuseks on tõeliselt unikaalsed lauad. Iga eksemplar on erineva kuju ja vormiga, lisades interjöörile korraliku koguse originaalsust. Laud sobib nii koju kui ka kontorisse ning ka Eesti karmides välitingimustes kasutamiseks.

Tootevalikus on laudu eri suuruses ja hinnaklassis, näiteks 2,1-meetrise Natural Edge laua hind on 1330 €.

Jaga
Kommentaarid