Kui kleit ja kingad juba ootavad kapis seda pidulikku kalendripäeva, et sinuga koos kaamerate ees hiilata, siis ehted on need, mis saavad tihtilugu minimaalselt tähelepanu (kui üldse ära ei unune, nagu üheksandas klassis minuga juhtus). Isegi juhul, kui sa pole suuremat sorti ehtekandja, võivad klassikalised kullast või hõbedast valmistatud juveelid jääda ajalukku läinud päeva ja kunagisi koolisõpru veel aastateks meelde tuletama. Ja usu, nendeks ei pea saama vanaemalt pärandatud sõrmused ja vanamoelised rubiinidega kõrvarõngad.


Milline paar!

Erilised kõrvarõngad on käesoleval hooajal üks kaalukamaid moemärksõnu. Eriti hinnas on aga oma uhkuse poolest Versailles’ lühtritele konkurentsi pakkuvad paarid ja nn cuffid, mis annavad ka kõige lihtsamale riietusele luksusliku väljanägemise. Moelavadelt otse tänavamoodi dikteerivate blogijate kõrvadesse jõudnud statement-kõrvarõngaid kutsutakse tänapäeva “pärliniidiks”, mis muudab tõeliselt šikiks isegi hiirehalli trikotaažkleidi. Ülitrendikast ülikonnast lihtsa särkkleidini – efektsed ja suured kõrvarõngad panevad omapärase täpi igale rõivakomplektile.

River Island (16,95 €)
Sif Jakobs Sardinien Lungo/Goldtime (149 €)

Disainbriljandid

Teemandid võivad olla küll juveelimaailma säravaimad tähed, kuid olgem ausad – Eesti ehtedisainerite käte all valmivad „pärlid” püüavad oma erilisusega pilke ja komplimente kohe kordades rohkem. Kas otsustad Tanel Veenre kultuslike kõrvamarjade kasuks või avastad disainipoodides tuulates mõne uue nime – armastusega tehtud käsitööehteid kannad ilmselt veel pikki aastaid.

Diana Arno x Tanel Veenre “Winged” (165 €) (imago)
Darja Popolitova Echo (49 €)
Lummus (30 €)

Marni moe-<em>show</em>, talv 2016–2017

Näitleja Blake Lively säramas Cannes'i filmifestivalil

Optimistlikud päikesekillud

Soovid mustale kleidile veidi rõõmsamaid noote sisse puhuda? Suhkruselt roosad toonid vahetab sel hooajal välja hea tuju looja kollane, mis teeb tulevikust unistamise sama nauditavaks, kui on päikesevannis suplemine. Kollased ehted rõhutavad eriti hästi esimestest kiirtest põskedele jäänud jumet ja tedretäppe ning saadavad selge signaali, et vaatamata perfektseks lihvitud välimusele oled tegelikult krutskeid täis!

Hyrv Les Papillons (130 €)
Lisa Kroeber Leaves (59 €)
Jacquemus /Net-A-Porter (215 €)
Marni/Net-A-Porter (320 €)


Jaga
Kommentaarid