Kustumatu elamus

Nii põnev show tuleb kohvinurgas veel pikalt jutuks!

Teadusteatri eesmärk on pakkuda vaatajatele põnevat meelelahutust ja elamust. Teatrit vaadates või kaasa lüües ei hakka kindlasti igav – nuputamist ja üllatusi jagub kõigile. Eriti hästi mõjub teadusteater tiimitööle, kui saab oma töökaaslased lõbusamas keskkonnas proovile panna.

Teadusteatriga võib olla kindel, et seda on põnev vaadata, aga peale selle õpib raudkindlalt varrukasse uusi trikke, mida hiljem sõpradele näidata.

Trikid on ühtaegu nii harivad kui ka jahmatavad – programmis võivad sisalduda tulekerad, esinejate käte põlemapanemine, tubane ilutulestik ning maagilise uduga suur pauk. Soovi korral võetakse publiku seast vabatahtlik, kelle peal mõnd trikki näidata.

Meelelahutuslikud töötoad ja etendused

Kolme Põrsakese programm on väga paindlik ja piisava etteteatamise korral saab rahulikult kokku panna personaalse programmi, mis meeldiks kõigile osalejatele. Kas teatri moodi formaat, kus teevad katseid ja lahutavad meelt esinejad, või töötubade kujul, kus saavad ka peolised ise kaasa lüüa. Osalejate arv, nagu ka fantaasia, ei ole piiratud ning kindlasti jäävad kõik külalised rahule.

Olgu tegu jõulupeo, lastekaitsepäeva, firmajuubeliga või tavalise tööpäevaga, Kolm Põrsakest teeb selle eriliseks ja meeldejäävaks, võimalustest ning ideedest puudust ei tule.

Teadusteater on teie firmapeole põnev meelelahutus, kus töötajad saavad end tiimina proovile panna ja teha midagi teistsugust.

Vaata lähemalt: kolmporsakest.ee

Jaga
Kommentaarid