Päevasel ajal korraldatakse Roseni Tornis enamasti seminare, kliendiüritusi ja koolitusi, õhtuti aga pidulikke vastuvõtte, galaõhtuid, pulmi, sünnip.evi ja firmapidusid. Pakutakse täislahendust koos toitlustusega, kuid rentida võib ka ainult ruumi – Roseni Tornis ollakse paindlikud. Ruumid mahutavad umbes 60 inimest, püstijalavastuv.tul kuni 100 inimest. Kohapeal on olemas seminaride ja koolituste läbiviimiseks vajalik esitlustehnika ning soovi korral abistatakse ka muusikute, õhtujuhtide või floristide leidmisel.

Toitlustust soovides saab valida mitme pakkumise vahel. Seminaride ja koolituste jaoks on eraldi välja töötatud kohvipauside ja lõunasöökide lahendused. Õhtuse peo jaoks on Roseni Torni kodulehel ära toodud mitmed toitlustuspaketid, milles klient saab pärast endale sobiva väljavalimist veel muudatusi teha. Soovi korral koostatakse aga ka täiesti personaalne pakkumine, arvestades ürituse stiili ja kliendi eelistusi.

Kuna hoones asuvad ka piljardi-ja bowling’u-saal, saab neid muude pakkumistega kombineerida ning pärast väsitavat koolituspäeva või enne firmapidu ühe mõnusa bowling’u-lahingu maha pidada. Roseni Tornis korraldatud sündmus ei unune – miks muidu kliendid siia ikka ja jälle tagasi tulevad?

www.rosenitorn.ee | info@rosenitorn.ee | tel 5887 2688

Jaga
Kommentaarid