Ootame teid Hindreku tallu nii sõprade kui ka töökaaslaste seltsis ning hoolitseme selle eest, et tunneksite end siin mõnusalt. Asume Eestimaa südames, nii et igast nurgast on siia hea tulla.
Tuuli Klementa, Hindreku talu perenaine

Talu pakub ürituskorralduses rätseplahendust ehk on valmis täitma kliendi soovid majutusest ja toitlustusest aktiivse ajaveetmiseni. Linnakärast eemal, õdusas Kesk-Eesti külamiljöös on hea sõprade või töökaaslaste seltsis mõnusalt aega veeta. Siin saad hingata kopsudesse värsket maaõhku, juua kaevust külma vett, vihelda tulises saunas ning hea õnne korral kohata põlluserval sookurgegi.

Rehielamu seminarideks,peomaja pidudeks

Rehielamu kaminaruum mahutab 35 inimest – idülliliste külavaadetega ahjusoojas toas ideed lausa lendavad. Avarasse peomajja mahub kuni 150 inimest ning ruumi saab vastavalt vajadusele kohandada nii töisteks kohtumisteks kui ka meeleolukateks pidudeks. Olemas on tööks vajalikud vahendid, nagu ekraan, pabertahvel, projektor ning wifi-ühendus.

Majutus ärklikorrusel või puhkemajas

Vastavalt aastaajale saab talu kahe maja ärklikorrusel ja tiigi ümber asuvates puhkemajades puhata kuni 84 inimest. Rehielamu hubased magamistoad mahutavad ära kogu pere, peomaja teisel korrusel on kahekohalised magamiskambrid ning suvel saab ärgata linnulaulu peale neljakohalistes puhkemajades.

Kodune toit kohalikust toorainest

Hinnatud pulmakorraldajana Hindreku talu köögis järeleandmisi ei tee. Järvamaa põllumeeste parimatest saadustest ning teistest hoolega valitud toorainetest valmivad taluköögis maitsvad road kodusest süldist hõrgu lõhetartarini. Pidulike sündmuste puhul tort Hindreku talu tordimeistrilt! Muide, talu noorperemees on läbinud esimesed kokakursused ning maitsed timmib paika just tema.

Kanuumatkast puhkpilliorkestrini

Talu juurest algavad kanuumatkad käärulisel Esna jõel. Palliplatsil saab mängida nii korv- kui ka võrkpalli ning õunaaias korraldada murumänge igas vanuses pidulistele, avatud on ka spordibaar. Hindreku talu mõtleb aktiivselt kaasa ning pakub koos koostööpartneritega mitmeid teisigi võimalusi aktiivseks puhkuseks. Peoõhtule saab soovi korral kohale kutsuda DJ, ansambli või koguni kohaliku puhkpilliorkestri.

Valgma küla Järvamaal

Valgma küla mainitakse ajalooürikutes esimest korda 1564. aastal. Küla tekkis samal ajal Mäo mõisa ehitamisega, kui mõisnik tõi töölisi ja andis neile maad Esna jõe äärde. Jõgi lookleb paralleelselt külaga ja suubub Paides Pärnu jõkke. Külas on tegutsenud maanaiste klubi, pritsumeeste klubi ja isegi kool. Praeguseks on küla saanud uue hingamise ja sel suvel tähistati esimest külapäeva.

Jaga
Kommentaarid