Emadele kuhjatakse kokku ohtralt lilli ja tähelepanu. Emadepäev meenutab taas, kui tähtsad on meie lähedased. Neid tuleb hoida igal päeval aastas, sest see on üks ohvrimeelsemaid „ameteid”, mis olemas on. Igasugu tähtpäevadest hoolimata võiksime iga päev oma pereliikmeid kallistada ja neile mõne hea sõna öelda. Paha ei tee ka tunnustav kiitus asja eest, mis muidu võiks tunduda iseenesestmõistetav.

Koolilõpetajad valmistuvad pidulikuks päevaks, mil saavad kätte lõputunnistused. Need, kes on veel segaduses, saavad Catwalki veergudelt nõuandeid kostüümi ja ehete valikuks. Olgugi et see võib olla lõpetaja esimene pidulik kleit, on päev väärikas, aga lubab ka rõhutada oma tugevaid külgi ja isikupära. Klubi- ja rannakleidid soovitavad moeloojad kappi puhkama jätta.

Tähtis sündmus leiab aset ka Briti kuningaperes, kus nende prints Harry võtab lõpuks naise ja teeb endisest telesarja „Suits” näitlejannast hertsoginna. Kuna sellele on suunatud kogu maailma pilgud, pöörab ka Catwalk terasemalt tähelepanu Meghan Markle'i stiilile. Nii nagu Cambridge'i hertsoginna Catherine, on ka tema käivitanud „Meghani efekti” – ükskõik, mida ta kannab, see saab kindla peale hitiks ja sellest müüakse poed lagedaks.

Iluveergudel räägime veganiküünelakkidest ja juuksehooldusest. Nii, nagu rõhutab oma intervjuus sarja „Lõks” näitlejanna Ingrid Margus, on ilu palju laiem kui see, mida endale peale määrime. Kõik viib alati tervise hoidmise ja elustiilini välja.

Taas ei ole me unustanud mehi! Seekord paljastame ühe hea ülikonna elemendid – millest on see tehtud ja milline peaks välja nägema?

Ilusat ootusärevust Catwalki seltsis!

Jaga
Kommentaarid