Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni koolituste juht ja koolitaja Angelika Larkina paneb südamele, et selleks, et üritus läheks korda, võiks alkoholi tarbimine olla vastutustundlik ning eesmärk ei tohiks olla ennast purju juua. Pigem soovitab ta nautida häid kokteile ja suurepärast seltskonda.

Tähtis on ka, et iga kokteili vahele joodaks klaas vett, mis aitab kaasa heale enesetundele järgmisel päeval.

2 cl Monini
džinnisiirupit
10 cl toonikut

Võta suur veiniklaas, täida jääga, lisa koostisosad, sega. Kaunista maasika, kurgiviilu ja mündiga.

1 cl värskelt pressitud sidrunimahla
2–3 sortsu Worcesteri ja Tabascot
soola, pipart
tomatimahla

Sega koostisosad ja serveeri highball-klaasi.

2 sektorit laimi
2 cl Niliske mustasõstrasiirupit (võib asendada koduse mustasõstramoosiga)
1 teelusikas suhkrut
pikenduseks Thomas Henry ingveriõlut

Võta viskiklaas, lisa laimisektorid, suhkur. Uhmerda. Lisa siirup ja jää, pikenda ingveriõllega. Sega ja kaunista rosmariinioksaga.

2 spl astelpajupüreed
8 cl õunamahla
12 cl skyr'i
vahtrasiirupit või vett

Sega kõik kannmikseris kokku.