Kellele tundub, et Vana Maailm ja Ameerika tema peent maitset ei rahulda, see saab araabia maades kinnisvara soetada mitu korda soodsamalt ja ikkagi luksuses supelda. Tõestuseks on Dubai palmikujulise tehissaare uhked villad.

Kinnisvara kõrval peetakse staatuse sümboliks ka autot. Olenevalt rahakoti paksusest on valikuid seinast seina. Edevamad rahulduvad unikaalse superautoga, mille puhul ei ole tegu pelgalt transpordivahendi, vaid rafineeritud kunstiteosega. Teadmine, et sellist autot saavad nautida vaid vähesed, paneb ostjat miljoneid kulutama. Jagame lugejatega põnevamaid leide. Tundub, et fantaasiat autotootjatel jätkub.

Soetada saab teisigi ülikalleid aksessuaare. Räägime kelladest. Mõnda luksusbrändi mudelit on läbi aegade toodetud üliväikestes tiraažides, mis omakorda on rariteetsete ajamõõtjate hinnad kosmilistesse kõrgustesse kergitanud. Unikaalseimad kellad maksavad üle miljoni euro ja kaunistavad kandjat ehtena.

Staatuse märgiks ja ühtlasi investeeringuks tulevastele põlvedele peetakse ka nautimiseks loodud eksklusiivseid alkohoolseid jooke. Juba ammu ei kuulu ihaldatumate jookide hulka ainult konjak või šampanja – loetelu täiendavad kõrgelt hinnatud tekiila ja viin. Hõrkude jookide hinnaklass algab miljonist eurost, väärikust lisab vääriskivide ja -metalliga kaunistatud pudelite ainukordne disain.

Materiaalsete väärtuste kõrval on staatuse sümboliks ka meelelised naudingud. Olenevalt eelistustest ja elustiilist võib selleks olla hinnatud privaatses puhkekohas lõõgastumine või sportlik harrastus elitaarsetel golfiväljakutel. Samavõrd hinnatud on peenete maitsete nautimine maailma tippsöögikohtades – valikuid on tohutult!

Ihad ja soovid määravad meie tegevussuundi. Hea on teada, mis meid käivitab ja aitab suurendada eluga rahulolu. Eluterve nautimine ja ehe rõõm annavad päevadesse vajalikku sära ja turgutavad meeli. Natuke luksust oleme kindlasti kõik väärt.

Jaga
Kommentaarid