Kuninglikud vaatlejad kinnitavad, et prints Harry (33) ja Meghan Markle'i (36) abielu lennutab Briti kuningliku perekonna lõpuks ometi 21. sajandisse. Paljud leiavad, et kuninganna on oma õnnistuse andnud juba ainuüksi seetõttu, et ta nägi, kui õnnetud olid oma abielus nii tema poeg Charles kui ka Diana. Tõepoolest, Meghan Markle on asunud kuninglikke kohustusi täitma juba „kõigest" kihlatud naisena, samal ajal kui Kate Middleton ei saanud kihlatuna isegi mitte kuninganna jõulupeost osa. Seega on kuninganna teinud prints Harry ja Meghan Markle'i suhte osas palju erandeid. Usutakse, et selle armuloo aktsepteerimine teeb kuningapere rahva seas veelgi populaarsemaks.

Viis kuud ootamist. Soovid Charlotte Elizabethi kotti? Tellid maikuus, saad kätte septembris.

Meedia uus lemmik

„Ma loodan, et ta hoiab edaspidi minu külmkapist eemale. Ta on aastaid meie külmkapi kallal käinud ... Oleme väga elevil,” naljatles prints William, kui uuriti tema tunnete kohta seoses venna kihlumisega. Kuna prints Harry otsustas põlvele laskuda ajal, mil Meghan valmistas õhtusöögiks röstitud kana, võib arvata, et prints Williami külmkapp saab tõepoolest nüüd rahu.

Prints Williami külmkapp võib tõepoolest rahu saada, kuid kogu maailm on Meghanist ikka veel ärevuses, mis ei näita veel aastaid vaibumise märke. Kaheksa aastat tagasi juhtus sama Kate Middletoniga. Toona teatasid nad prints Williamiga oma kihlusest ja meedia leidis endale uue lemmiku. Täna on nii rahvast kui ka ajakirjandust haaranud Meghani-palavik. Ükskõik, kuhu ta ei lähe, ootavad teda massid. Ükskõik, mida ta ka ei kanna, seda ostavad massid.

Briti kuningapere on saanud juurde uue ja särava liikme – ameeriklannast näitleja Meghan Markle'i. Näitleja lapsepõlv ei möödunud küll sellises muinajutus, kuhu ta ehk praegu on sattunud. Tema isa Thomas Markle (72) on valge- ja sotsiaaltöötajast ema Doria Ragland (61) mustanahaline. Kui nad abiellusid ja sündis Meghan, peeti ema sageli hoopis lapsehoidjaks, sest tütar oli sedavõrd heleda jumega. Meghan on aga oma emaga erakordselt lähedane ja kui ta pidas elustiiliblogi Tig, kumas tema postituste vahelt lähedane suhe emaga. Tõepoolest, Meghan oli kuueaastane, kui tema vanemad lahutasid ja ta jäi ema juurde elama. Vahepeal sahistati, et hoopis ema võib olla see, kes viib Meghani altari ette, kuid see on ilmselt üksnes meedia provokatsioon. 19. mail toimuvate pulmadeni on jäänud loetud päevad, kuid juba ammu on selge – lisaks kuninglikele kohustustele teenib Meghan juba praegu paljudele firmadele kuhjaga kasu ja tahes-tahtmata määravad tema valikud moesuundi. Catwalk heidab valgust!

Mantel nimega Meghan. Kui prints Harry koos Meghan Markle'iga kihlumisest teatas, kandis naine Kanada firma Line mantlit, mis müüdi läbi minutitega.

Meghani efekt

Wikipedias on lehekülg, mis kannab nime Kate Middleton Effect ehk kõik, mida Cambridge'i hertsoginna kannab, müüakse läbi ainult minututega. Catherine'i mõju moele sai alguse kohe pärast seda, kui teatati tema ja Williami kihlusest. Cambridge'i hertsoginna on läbi aastate aidanud oma valikutega Briti moodi kogunisti ühe miljardi naelaga, sest asjad, mida ta kannab, ostetakse alati ainult minutitega läbi.

Samasugune efekt on prints Harry kihlatul Meghan Markle'il, sest kõik, mida tulevane printsess kannab, muutub justkui kullaks. Meghan Markle armastab käekotte ja need on tema riietuses alati fookuses. Kui prints Harry ja Meghan heategevusliku kampaania raames Nottinghamis avalikkuse ette ilmusid, kandis naine Šoti firma Strathberry käekotti. 455 naela maksnud Strathberry käekott müüdi läbi 11 minutiga. Näib, et Šoti firma imponeerib Meghanile sedavõrd, et kõigest kuu hiljem kandis ta Strathberry uut mudelit just Šotimaad külastades. Tänase seisuga müüakse vaid paari tunniga läbi ka kõik uued kollektsioonid, mida Strathberry toodab.

Kui Meghan Markle külastas Põhja-Iirimaad, näpu otsas täiesti tundmatu firma Charlotte Elizabeth käekott, müüdi kõik selle firma käekotid läbi. Kui veel paar kuud tagasi tegi Charlotte Elizabeth oma klientidele erinevate pühade puhul kuni 40 protsenti soodustusi, siis nüüd peab Meghan Markle'i kantud 175-naelast käekotti ihaldav naine ootama kolm kuni viis kuud. Aprillis tellid, septembris saad kätte! Muide, Charlotte Elizabethi käekottide loomisele pani omal ajal õla alla prints Charlesile kuuluv fond Prince Trust. Seega on Meghani valikud väga läbimõeldud.

Isegi eBays haigutab Meghani kantavates firmades tühjus, sest spekulantidest kiiremad on fännid, kes ostavad asju, mida ta on kandnud pigem endale, mitte selleks, et need suure kasumiga edasi müüa. Siiski üritavad üksikud õnnekütid müüa mitmekordse hinnaga asju, mida Meghan on kandnud.

Mantel nimega Meghan

Tulevase printsessi mantlite lembus on pannud britid naljatlema, et kuna naine on varasemalt armastanud eksootilistes riikides sooja päikese all puhata, siis pole ime, et ta kannab brittide mõistes mõnusa ilmaga soojasid mantleid. Tõepoolest – lisaks käekottidele on Meghan Markle kandnud kuulsaks juba mantlid.

Kui Meghan ja Harry oma kihlumisest teatasid, kandis naine seljas valget mantlit Kanada firmalt Line The Label. Äkitselt tundus, et kõik maailma naised soovivad endale just seda 750 dollarit maksvat käsitöömantlit ja nii osteti nende veebipood minutite jooksul lagedaks. Line The Label pressiesindaja teatas oma avalduses: „Meghanil on ajatult šikk stiilitaju, mida oleme alati imetlenud. Me teame, et just see mantel on tema lemmik ja oleme otsustanud Meghani auks anda mantlile nime Meghan.”

Meghani mantlite maania aga jätkub. Kui miski sobib, osta seda endale mitut erinevat tooni – just seda motot jälgib ka Meghan. Firma Smythe Brando mantlite lõige meeldis talle sedavõrd, et naine ostis neid endale kahes erinevas toonis. Pole vist vaja mainida, et mantlid on tänaseni välja müüdud. Näib, et nii juhtub absoluutselt iga väiksema brändiga, mida Meghan kannab. Firma Mackage 500-naelane mantel kadus e-poest ainult mõne minutiga ja nende kodulehekülg kukkus kokku.

Muide, mis puutub kummikutesse, siis Hunterid on olnud alati kuninglik valik. Seega pole ime, et kui Meghan kandis Hunteri kummikuid, mida on omal ajal eelistanud nii printsess Diana kui ka kuninganna Elizabeth II, muutus Google'is ülipopulaarseks otsing „Meghan ja Hunter”.

Tühja sest etiketist!

1981. aasta märtsis käis tulevane printsess Diana prints Charlesiga esimesel ametlikul kohtingul. Paar läks Goldsmith Halli muusikaetendusele, kus Diana kandis seljas musta sügava väljalõikega Emanuelide moestuudio kleiti. 19-aastane printsess pidas toona musta kõige seksikamaks värviks ja leidis, et on õige aeg tõestada maailmale, et ka tema võib kuum välja näha. Paraku polnud keegi Dianat veel kurssi viinud, et kuninglik pere kannab musta ainult matustel ja leinaajal. Kuigi Diana kleit sai toona ainult kiita, siis mässuline printsess kuningliku pere liikmena niisama musta ei kandnud.

Kui Meghan esimest korda avalikul üritusel musta mantlit kandis, olid kuninglikud vaatlejad kindlad, et naine pole etiketiga veel kursis. Paraku on Meghan mustast värvist teinud ühe oma firmamärgi. Pärast kihlumist on ta kandnud nii musta pükskostüümi, kleiti, kõrge kaelusega polot kui ka mantlit. Ilmselt ei jõua kuningliku etiketi järgijad enam silmi nii palju pööritada, kui palju suudab Meghan musta kanda. Võimalik, et pärast pulmi otsustab naine mustast loobuda, kuid seda näitab üksnes aeg.

Moeekspert kiidab: Meghan Markle ja prints Harry astuvad ühte jalga ja arvestavad teineteise riietusega. Sel pildil Meghan taas moodsalt mustas ülikonnas.

Kus on sukkpüksid?

Meghani esimene fopaa sündis juba päeval, kui nad prints Harryga oma kihlumise järel avalikkusele poseerisid. Nimelt ei kandnud Meghan sukkpükse ja oli oma seksikad stiletod paljaste jalgade otsa lükanud. Kohemaid ilmusid artiklid sellest, kuidas kuningliku perekonna naised kannavad alati sukkpükse. Eriline meister sukkpükste kandmises pidavat olema Cambridge'i hertsoginna, kes valib alati nii õhukesed sukkpüksid, et neid justkui ei olegi naise jalas märgata. Näib, kas Meghan otsustab pärast abielu hakata ka sukkpükse kandma või peab jätkuvalt lugema artikleid pealkirjaga „Kus on sukkpüksid?”.

Kui musta värvi rõivad ja sükkpükste koju jätmise on Meghan saanud andeks, siis leidub jätkuvalt eksimusi, millest mööda ei vaadata. Näiteks unustas Hollywoodi staar end jõulude ajal koos kuningliku perega kirikusse sammudes sootuks ja näitas ühele fännile keelt. Punasel vaibal võib see ju seksikas tunduda, kuid Buckhingami palees tuleb sellisteks puhkudeks kuninglikele nuuskpiiritust varuda. Liitudes kuningliku perega, peab Meghan säärased trikid unustama.

Siiski pole kahtlust, et Meghan Markle on kuningliku pere traditsioonidesse kenasti sisse elamas.

Lemmik: firma Strathberry käekotte on Meghan kandud kahel korral. Iga kollektsioon, millega Strathberry nüüd välja tuleb, müüakse läbi ainult paari tunniga.

Miljoni dollari küsimus

Näiteks pole kuningliku pere naistele värvilised küünelakid lubatud. Kuninganna on juba aastakümneid kandnud vaid Essie küünelakki Ballet Slippers ja Catherine eelistab Essie küünelakki nimega Allure, mis annab küünele ainult kerge tooniga läike. Seniks on seda kommet jälginud ka Meghan Markle ja tundub, et punaste küüntega ta rahvale lehvitama ei hakka.

Praegu on meedias miljon dollari küsimus: kes disainib Meghan Markle'i pulmakleidi? Iga nädal pakub ajakirjandus välja uue nime. Nii on luubi all Stella McCartney, Erdem, Roland Mouret, Inbal Dror, Jenny Packham ja Ralph & Russo. Just viimase 75 000 dollarit maksvat kleiti kandis Meghan ametlikel pulmafotodel. Kelle kleidi Markle lõpuks valib, see selgub suurel päeval. Pole enam jäänud palju oodata.

Jaga
Kommentaarid