Maailmas on busse igasuguseid, kuid meil on assortii neist kõige kaunimatest pärlitest, mida hoiame hoole ja armastusega ning oleme lahked ka teiega jagama.

Oleme oma ajatute busside kollektsiooni koostamisel lähtunud põhimõttest, et igast kümnendist oleks meil ajaloo tarbeks säilitatud tüüpilisemaid ja ka innovaatilisemaid esindajaid. Seega ei ole meil kaht ühesugust bussi, igal bussil on oma lugu ja omad kasutamistingimused. Mõni buss sõidab maanteel kiiresti, kuid ei suuda linnas manööverdada, ja mõni buss ei suuda seda ega teist, küll aga on lihtsalt ilus vaadata. Ajatud bussid sobivad pikemate vahemaade läbimiseks ainult juhul, kui püüate mõista enne meid elanud inimeste kannatusi suurema mootorimüra, puuduliku ventilatsiooni ja ebamugava isteasendi osas.

Reis ajamasinal võib tekitada sõltuvust ja te ei suuda enam naasta tänapäeva mugavuse imalasse maailma. Võite vanadesse bussidesse jäägitult armuda, aga võite ka saada diislivingust ja ootamatust tehnilisest rikkest pöördumatud vihakrambid kogu maailma tehnikaajaloopärandi vastu.

Ajatute bussidega reisides saab teha ajarännaku eelmisesse sajandisse, sõita justkui ajalukku, ning me lubame, et see on põnev, meeldejääv ja eriline!

Soovime muuta Teie sündmuse veelgi meeldejäävamaks.

+372 514 9146 / www.TIMELESS.ee / info@timeless.ee

Jaga
Kommentaarid