Värskusest pakatav kehahooldus

LUSHi kehakoorija

LUSH pakub mahedaks kevadeks ja kuumaks suviseks hooajaks hea aroomiga ning mõnusalt vahutavaid dušigeele ning seepe, mis puhastavad naha tõhusalt, kuid on seejuures naha vastu õrnad ega ärrita seda. Naha sügavuti puhastamiseks ja surnud naharakkude eemaldamiseks on kõige tõhusamaks viisiks selle koorimine. Niisutavaid õlisid sisaldavad kehakoorijad on eriti head, sest need ei kuivata nahka. LUSHi koorijate seas leidub nii suuremate teradega tugevamaid koorijaid kui ka pehmemaid variante, mis on naha vastu õrnemad. Meresoolaga koorijad mõjuvad nii nahale kui ka meeltele värskendavalt.

Luksuslik päevitus

Vita Liberata

Kes meist ei tahaks juba enne rannahooaega peale saada tervet ja kuldset jume, et siis suvele enesekindlalt vastu astuda ja loomulikku päevitust peale saada. Ökoloogiliste isepruunistavate toodete kaubamärk Vita Liberata tõi ilugurmaanide ette uued toonijad ja vahud, mis sobivad ka veganitele ning tagavad särava päevituse. Ilusõprade silme ees viidi läbi pihustipäevituse demonstratsioon, et näidata, kuidas saavutada puhanud ilme ökoloogiliselt puhaste ilutoodetega.

Valmis festivalisuveks

Rimmeli kuldsed kaunistused

Kohe on algamas Eesti festivalisuvi! Ees ootavad Weekend, I Land Sound, Intsikurmu, Juu Jääb ja paljud teised ägedad festivalid nii Eestis kui ka mujal. Juunikuus jõuab müügile Rimmel INK ME tätoveeringukollektsioon, mis on kui festivalide jaoks loodud. Ajutine tätoveering on nagu ehe või meik, mille abil väljendada oma isikupära. Rimmeli ajutiste tätoveeringute, templite ning silma- ja kehalaineritega on lihtne keha rikastada mitte millegi püsivaga, vaid nautida muusikarohkeid päevi päikese all ajutiste kaunistustega.

Õnnelikkus kui elustiil

Carolina Herrera

Carolina Herrera tuli välja uue parfüümiga, mis kannab nime CH L’Eau. Tegemist on suvise flirdi parfüümiga, mis äratab armunud olemise õrnad tunded ja toetab õnnelikkuse elustiili. Moemaja loovjuhi Carolina Herrera de Baezi sõnul on lõhn eelkõige kui olfaktoorne reis, mis on tulvil romantikat. See on tema sõnul hele ja kerge parfüüm, täis suvepäeva värskust ning erksust. Lõhnaperekond on aromaatne, puidune, tsitruseline. Lõhn on kooslus punasest ja rohelisest teest, veriapelsinist, Haiti vetiveeriast, seedripuust ja puhtast patšulist.

Värvirohked jalavarjud

TOKU

Sel kevadel rõõmustab TOKU eestimaise disaini austajaid värvidega. Naistesandaali TOKU Berlin valikusse lisandusid vaarikaroosa, murtud roheline ja sidrunikollane värv. TOKU Helsinki meestesandaalide mudeli valik täienes navy-sinise ja bordoopunasega. Helsinki naistemudel sai samuti täiendust veinipunase bordoovärviga ning lisaks panna cotta heleda tooniga. Kõik TOKU sandaalid on toodetud nahast ja lähtudes eetilise tootmise põhimõtetest. „Lisaks on muutunud sandaalide sisu. Berlini mudelil muutsime pisut kummipaela kinnitust. Helsinki sandaalide rihmadele lisasime aga voodri, et detailid ei veniks nii palju kui enne,” selgitab parandusi TOKU brändijuht Kristiina Toots.

ERKI Moeshow kompab piire

ERKI Moeshow 2015

26. mail toimub ööklubis Hall taaskord raju ERKI Moeshow, mis leiab aset juba 31. korda. Žürii valis ERKI Moeshow 2018 finaali 20 tähelepanuväärset kollektsiooni. Lõppetendusel saab näha 14 kollektsiooni Eestist, kolme Lätist, ühte Leedust, Soomest ja Venemaalt. Üles astuvad: Andreas Kübar, Annika Kiidron, Barbara Vasileva, Cärol Ott, Dita Enikova, Getter Tiivits, Karola Kaugema, Katrin Aasmaa, Kerttu Reinmaa, Kirke Talu, Kätlin Haak, Külli-Triin Laanet ja Nele Kurvits, Laima Jurča, Liina Leo, Marleen Afanasjev, Päivi Leino, Reila Saarmäe, Rimantė Rimgailaitė, Triin Tint. ERKI Moeshow ametlik meediapartner on Catwalk.

Jaga
Kommentaarid