Estravelleri ei saa edaspidi osta ega raha eest tellida. Ajakiri tuleb tasuta postkasti kümnele tuhandele Estraveli parimale kliendile ja koostööpartnerile. Kui oled Kuldkaardi omanik, siis Sinu postkasti jõuab Estraveller tasuta, kui oled eelmisel kalendriaastal ostnud Estravelist reisiteenuseid vähemalt 350 euro eest. Kõik Platinum Clubi liikmed ja suuremad lepingulised ärikliendid saavad samuti tasuta ajakirja. Selle väikese kingitusega soovime öelda aitäh selle eest, et oled olnud meie lojaalne partner. Aitäh siis!

Estraveller annab soovitusi sihtkohtade, tegevuste ja võimaluste kohta, et sinu reisiplaneerimist lihtsamaks ja põnevamaks teha. Kõige parem reisiinspiratsioon on ju sõbra jutustatud lugu, silm säramas peas. Neidsamu kogemusi tahame ka ajakirja külgedel jätkuvalt pakkuda.

Uus aasta tõi Estravellerile uue toimetuse. Siiski võid ka edaspidi kohata samu tuttavaid kirjutajaid, sest ajakiri koosnebki täiesti tavaliste inimeste reisilugudest. Selle tavalisuse juures on nad lihtsalt reisifanaatikud ja muuhulgas kirjutavad-pildistavad hästi. Nii võid kindel olla, et ei leia siit ühtegi reklaamihõngulist soovitust, vaid omal nahal läbi proovitud ja edasi rääkimist väärivaid lugusid.

Ikka veel muutuvas meediamaailmas kvaliteetsest ja ajakohasest sisust siiski ei piisa. Teate ju ise, mismoodi moodne igapäevaelu ja informatsioonirohkus soosib meedia kiirtarbimist, kuigi vana hea raamatu või paberajakirja sõrmede vahel hoidmise tunnet ei asenda päriselt veel ükski alternatiiv. Nii oleme ka meie muutumises, pakkudes edaspidi paremat digiväljundit nutilugejaile. Kui oled harjunud digilehti lugema, siis edaspidi on digiajakirjade riiulis sulle kättesaadav ka meie ajakiri. Samuti on Estravelleril uus keskkond veebis, kuhu jooksvalt reisiuudiseid lisame. Mine vaata järele aadressil reisijuht.delfi.ee/estraveller.

Senisest veelgi rohkem kutsume lugejat üles kaastööle – kirjuta meile, millest või kellest sa Estravellerist lugeda tahaksid või pane „posti” oma viimane vingeim reisikogemus ja -foto!

Just selliseid jagamist väärt reisielamusi soovime sulle uueks reisiaastaks. Südames loodan, et see aasta tuleb reisija jaoks tavalisem ja rahulikum, ilma põrutavate uudisteta rahutust maailmast või kaduvast rahvuslikust lennukompaniist. Stabiilsemas taustsüsteemis saaks ehk enam keskenduda sellele, mis reisimise tegelikult väärtuslikuks teeb, ja ahmida endasse kõike seda kirevat, mida maailma eri paikade ja rahvaste kultuuril, ajalool ja loodusel pakkuda on. Sellist mõnusat kulgemist kodu- ja välismaal.

Lõpetuseks jagame rõõmu, et Eesti suurim ja vanim reisibüroo Estravel on nüüd taas täiesti kodumaine – aktsiad on Eestisse tagasi toodud ja omanikud koos kollektiiviga panustavad iga päev selle nimel, et parimad reisivõimalused sinuni tuua.

Turvalisi reise!

ANNE SAMLIK, Estravel

ESTRAVELLER

Eesti reisiajakiri aastast 2000

Ilmub veebruaris, mais, septembris ja novembris.

Tiraaž: 12 000

VÄLJAANDJA AS Ekspress Meedia

PEATOIMETAJA Silvia Pärmann

TEGEVTOIMETAJA Piret Tamm

TOIMETAJA Janika Ritson, Estravel

KUJUNDAJA Marju Viliberg

KEELETOIMETAJA Marilin Look

REKLAAM Heike Kiiv, heike.kiiv@ekspressmeedia.ee

Väljaandja ei vastuta teenusepakkujate tehtavate muudatuste eest sõiduplaanides, hindades jms. Ajakirjas ilmunud materjalide kasutamiseks tuleb toimetuselt luba küsida.

Vaata viimaseid reisiuudiseid: www.reisijuht.delfi.ee/estraveller

Jaga
Kommentaarid