1. Hong Kong International (HKG). Terminalis 2 asuv Tian Xia Dumplings pakub ausat, klassikalist ja suurepärast Hiina kööki.

2. Los Angeles International (LAX). 1961. aastal valminud futuristlikus hoones Theme Building olev restoran Encounter viljeleb tänapäeva California cuisine’i, pakkudes väga värsket kala ja hautatud sojaube. Restorani sisustus ja atmosfäär meenutavad “Tähesõdade” filme.

3. London Heathrow (LHR). Meisterkokk Gordon Ramsay avas oma esimese lennujaamarestorani Plane Food terminalis nr 5. Maailmatasemel menüü ning need, kel aega vähe, võivad piirduda näiteks kahekäigulise ootega, mis koosneb kõrvitsasupist ja sea sisefileest Suffolki moodi (20 eurot, ooteaeg 20 minutit).

4. Austin Bergstrom International, Texas, USA (AUS). Restorani Salt Lick BBQ pole Austini lennujaamas raske leida, kuulates oma nina: kogu lennujaam lõhnab mõnusalt sütel küpsetatud grill-liha järele: biifsteegid, pihvid, ribid... ja juurdekuuluvad piprased tex-mex- kastmed.

5. New York Kennedy (JFK). Suupisterestorani nimega Piquillo pidav tippkokk Alexandra Raij serveerib jumalikke tapaseid ja sangriat JetBlue viiendas terminalis.

6. Amsterdam Schiphol (AMS). USA Today fännab ja soovitab soojalt austri- ja šampuserestorani Bubbles (menüüs 15 sorti kihisevat) – interjööri ilmestab muu hulgas hiiglaslik merevee-akvaarium. Pakutakse ka kalamarja, lõhet ning värsket Hollandi heeringat.