Edinburghis, Šotimaal asetleidnud lennunduskonverentsil oli jutuks tulevikus talveajale üleminekust loobumisega kaasneda võiv kaos. Kui talveaeg (oletatavasti 2021. aastal) kaduma peaks, vajab lennundussektor umbkaudu 18 kuud aega, et rahvusvahelised ning ka kohalikud ühendused taas paika saada.

Virgin Atlantic korraldab LGTB-lennu

Tähistamaks fakti, et samast soost partnereid eelistavad inimesed peavad 2019 oma aastafestivali World Pride Ameerika mandril, paneb lennufirma Virgin Atlantic 28. juunil käima erilennu Londonist New Yorki. Teenindav personal koosneb sel reisil transvestiitidest, piloodid on gay’d, meelelahutuse eest hoolitseb DJ Dragqueen Bingo ja kavas on ka Judy Garlandi teemaline kaasalaulmine.

VALMIMAS: Istanbuli uus lennujaam.

Türgi rahvuslikul pidupäeval, 29. oktoobril avatav Istanbuli uus lennujaam ei ole veel valmis täiskoormusega tööle hakkama. Esialgu toimetatakse vaid regionaalseid reise Ankarasse, Antalyasse, Izmiri, Bakuusse ja Ercani Põhja-Küprosel. Vana Atatürki-nimeline lennujaam suletakse 1. jaanuaril.

Viking Line sai oma šampanja

Prantsuse šampanjamaja Piper-Heidsieck lõi Viking Line’i jaoks erišampanja Essentiel by Essi, mis peaks olema „pehme, külluslik ja elav“ ning täis kuivatatud ja värskete puuviljade aroome.

airBaltic uues mundris

Alates 15. oktoobrist on airBalticu personal uues kuues. Värsked vormid on tumesinised, väikese rohelise aktsendiga vihjates firma lipuvärvidele. Piloodid, kes siiani musta kandsid, saavad samuti sinised ülikonnad.

Reisidiilid

LUFTHANSA: edasi-tagasi äriklassilend Milanost Bogotasse kahele 1254 € märtsist juunini. Võimalik, et tegu on eksitusega. fr.travelgenio.com

SAFESTAY: hostelikohad paljudes Euroopa linnadest 1 € koodiga FLASHOCT. safestay.com

KLM: edasi-tagasi lennud Helsingist Lissaboni alates 138 €. ticket.fi