6. septembrist on Reykjavíki kaudu võimalik lennata neli korda nädalas ka 4,5 miljoni elanikuga Tampasse Mehhiko lahe ääres, mis on Orlando järel Islandi lennufirmale teiseks sihtkohaks Floridas.

Yotel laieneb Kagu-Aasias

Minimalistlike „kapselhotellitubade“ poolest kuulus The Yoteli hotellikett avab 2018. aastal 600kuubikulise valduse ka firma kodulinnas Singapuris, Orchard Roadi tänaval. Esimesed Yotelid, mille pisitillud, kuid luksuslikud kuubikud sarnanevad lennukisalongide esimese klassi magamiskohtadega, avasid oma kambriuksed 2007. aastal Londoni Gatwicku ja Heathrow’ lennujaamades.

Kreekasse veinikruiisile

Iidses Kreekas veiniasjatundjatele erireise korraldav Arblaster & Clarke tähistab 2018. aastal oma 20. tegevus­aastat spetsiaalse „veinikruiisiga“ 1931. aastal ehitatud purjeka pardal. Alus nimega Sea Cloud mahutab 29 stiilsete antiikkaminatega kajutit ja viib poolsada reisijat järgmise aasta augustis Veneetsiast läbi Horvaatia ja Itaalia Puglia viinamägede Kreeka saarte poole. Umbes 6000 eurot maksev veinireis lõppeb piduliku veinidegusteerimisega Ateena sadamas.

S7 müüb oneWorldi eliitstaatust

oneWorldi kuuluv S7 Airlines võimaldab 15 000 rubla (umbes 220 euro) eest kuus saada osa oneWorld Sapphire staatusest, mis võimaldab kasutada lennujaamas äriklassi check-in´i ja ootesaale ning kasutada ka suuremat pagasilimiiti piletile märgitust kõigi oneWorldi partnerite (teiste seas Finnair ja British Airways) lendudel. Tavaliselt eeldab oneWorld Sapphire staatusse jõudmine aastas umbes 50 000 lennumiili kindlate partneritega. Pakkumise detailid on leitavad aadressil https://www.s7.ru/home/s7-priority/ffp-additional-services.dot#predoplachennyy-status