Tänaseks on puuhütt nimekas ja heatasemeline restoran Redwood Treehouse, mida saab vajadusel reserveerida ka igasugu pidulikeks üritusteks (pulmad, peied, peod-sünnipäevad). Korraga mahub laternakujulisse padrikurestorani einestama 30 inimest.Maailmarekord lisapagasi eest maksmise vältimisesReisijad püüavad liiga raske kohvri eest lisatasu maksmist tavaliselt iga hinna eest vältida, minnes mõnikord lausa äärmustesse. Hiinas, Guangzhou lennujaamas toppis üks Kenyasse suunduv mees korraga selga kogu sumadanis olnud rōivatagavara – kokku 70 riideeset. Arvukate tunnistajate juuresolekul ajas ta selga 61 T-särki ja jalga korraga 9 paari teksaseid. Metallidetektorit läbides hakkasid piiksuma mitmed taskutesse ununenud USB-pulgad ja patareid.Lennukitoit on kōnts!Reisilennukis pakutavad eined valmivad sageli keskkonnas, mis kubiseb hiirtest, sipelgatest, kärbestest ja tarakanidest, teatas telekanali ABC saates “20/20” avalikuks tehtud USA Riikliku Toidu ja Ravimite Kontrolliameti FDA (Food and Drug Administration) uurimus.

Viimasel neljal aastal tuvastas FDA 1500 hügieeninormide vastu eksimist lennundusega seotud Ameerika toitlustusettevōtetes, kaasa arvatud suurim neist, firma LSG Sky Chefs. Ka tuntud Gate Gourmet ei vastanud nōuetele. Toitu serveerivad Delta Airlinesi stjuuardid tunnistasid, et unustavad sageli käsi pesta. Mustus ja räpasus kehtib ka äriklassi roogade valmistamise juures: “Bakterid klassivahet ei tunnista,” nentis ABC.Linnarahvas on külalislahkeim Jaapanis ja MehhikosTripadvisor korraldas taas laialdasi arvamusuuringuid ja sedapuhku eri maailmalinnade külalislahkust ja võõrustajate sõbralikkust mõõtes. Esikümnesse sattusid Mehhiko kuurortlinn Cancún, Tōkyō, Lissabon, Istanbul, Kaplinn, Dubrovnik, Bangkok, Punta Cana Dominikaani Vabariigis, Amsterdam ja Kopenhaagen.

75 000 reisijat paigutasid üksmeelselt kõige arrogantsemate ja külmemate linnade sekka ehk nimekirja lõppu Brüsseli, Londoni, Moskva, Hongkongi, Pekingi, Dubai, Zürichi, Pariisi, Marrakechi ja Mumbai.