Ebolaepideemia Lääne-Aafrikas murrab inimesi murettekitavas tempos - 40% kõigist haigusjuhtumitest on esinenud viimase kolme nädalaga. Lootuses tapva viiruse levikut kontrolli alla saada käsib Sierra Leone president kõigil 18. ja 21. septembri vahel kodus olla, kuid rahvusvahelised eksperdid on avaldanud kartust, et sellised drakoonilised meetmed tekitavad inimestes autoriteetide vastu täiendavat umbusku. Mõned viroloogid on juba viidanud ka võimalusele, et ebolat ei pruugi kontrolli alla saadagi ning viirus - siis küll eeldatavasti vähemletaalseks muteerununa - jääb inimpopulatsiooni alatiseks ringlema.

Mexico Citysse kerkib maailma suurim lennujaam

Mehhiko pealinna kultusarhitekt Norman Fosteri poolt 2019. aastaks planeeritav megalennujaam on 600 000 ruutmeetrit suur ning võib pärast kõigi kuue kavandatud lennuraja käikuvõtmist teenindada aastas 32 miljonit reisijat. Enam kui 9 miljardit dollarit maksma minev õhuterminal peaks olema märkimisväärne ka keskkonnasõbralikkuse poolest - lennujaamahoone ammutaks energiat päikeselt, praktiliselt ei vajaks konditsioneere ning koguks enda tarbeks ise vihmavett.

Palume vaikust! Sssssst!

Kes hotellis end korralikult välja puhata tahab, broneerib toa QuietRoomi kaudu. See veebisait garanteerib vaikuse ja rahu ka lärmakamate tänavate kandis asuvates hotellides. Quiet Room® programmiga on liitunud kümned hotelliketid, nagu Swissôtel ja Accor, ja toa saab kinni panna saidil quiethotelroom.org.