2019. aastast liidetakse Starwood Preferred Guest ja Marriott Rewards uueks usinkliendisüsteemiks, teatas Marriotti president Arne Sorenson. Juba praegu on võimalik kahe programmi vahel punkte ühelt kontolt teisele üle kanda.

Schipholisse vaikust nautima

Amsterdami lennujaamas avati (uuendatud) meditatsioonikeskus Vaikus, kus reisijad hoolimata oma religioossete tõekspidamiste sisust võivad palvetada, mediteerida, või lihtsalt lärmaka tavaelu eest korraks peitu minna. Aastas oodatakse lennujaama E-tiivas asuvasse meditatiivsesse pühakotta 60 000 usklikku ja ateisti, mõlgulat hoiavad korras 25 vabatahtlikku. Hingekriisidega on ööpäev läbi valmis tegelema kaplan.

Rodrigo Duterte pani paradiisisaare kinni

Filipiinide autoritaarne president sulges 26. aprillist kuueks kuuks turistidele Boracay, mida ümbritsevad veed olevat inimreostuse tõttu muutunud võrdseks „reoveehoidlaga“. Sellal kui Naissaarest poole väiksema saarekese floora ja fauna puhkavad – ja Filipiinide turismimajandus hinnanguliselt 900 miljoni euro suurust kahju kannab –, suundub enamik sisemaistest lendudest riigi teistele puhkusesaartele, nagu Cebu, Iloilo, Puerto Princesa ja Bacolod.

Uus kitseke Lähis-Ida taevas

Pakistan International Airlines esitleb täielikult muudetud värvikuube – varem lennukisaba ehtinud poolkuu ja täht on asendunud sümboolse kitsepea Markhoriga. Kartmatu kaljuronija Markhor-kits on ka Pakistani rahvusloom.

Reisidiilid

SAS: edasi-tagasi lennud Stockholmist New Yorki alates 248 € teatud päevadel augustist märtsini. momondo.se

VUELING: edasi-tagasi lennud Helsingist Barcelonasse teatud päevadel septembrist märtsini alates 90 €.
skyscanner.fi