Imepisike, olematu elanikkonnaga maksuvaba Euroopa kääbus Andorra reklaamib end praegu täistuledes! Riigi turismiamet kutsub toda isegi Eurovisionil esinenud miniriiki vaatama tulema nii suvel kui talvel. Suusa-, ostu- ja kulinaariaparadiis ootab teid kannatamatult – nii lubab sportlikult meelestatud visitandorra.com. Andorra a Taula kohalikke maiuspalu pakkuv kulinaariafest algab 9. oktoobril ja kestab 8 novembrini. Andorra la Vella lojusteturg leiab aset 27. oktoobril. Kohe pärast seda on algamas suurlaat ja kultuuripidu Andorra Fair ja iga-aastane mootorratturite kokkutulek.
Mägisel linnriigil endal puudub lennujaam, lähim koht, kuhu eraennukiga maanduda saab, on La Seu d’Urgelli minilennujaam Kataloonias, Hispaania territooriumil, sellal kui mainstream-transpordi kasutajad peaksid sõitma kohale 3,5 tunni kaugusel asuvast Toulouse’ist, Barcelonast või Gironast.

Seitse uut talvesihti Brüsseli kaudu

Estonian Airiga koostööd tegeva Belgia lennufirma Brussels Airlines graafikusse ilmub sel talvehooajal tervelt seitse uut sihtkohta: Accra, Tenerife, Las Palmas, Zagreb, Bremen, Billund ja Faro. Samas sagenevad iganädalased reisid paljudesse juba lennuvõrgus eksisteerivatesse Aafrika linnadesse, mis on teatavasti firma tõmbe­number.

TAP ja Blue1 said uued omanikud

Tervelt kaks Star Alliance’i liiget vahetasid samal ajal omanikke. Juba pikka aega haamri all olnud Portugali TAP Air Portugali – lennuliini, mis lendab Lissabonist vahepeatusteta tervelt 11sse Brasiilia linna – soetas Brasiilia-Portugali konsortsium Atlantic Gateway, SASi Soome tütarfirma Blue1 läks aga Iiri CityJetile, kes hakkab SASi liine teenindama oma nime all.