Ajakirja MOOD tegevjuhi ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni liikme Egle Haidaku reisifotodega saab pärast 23. aprillili tutvuda Tallinna vanalinna vinoteegis Paar veini. Väsimatult ümber maakera tiirlev Egle Haidak on mitmel korral rõõmustanud oma särtsakate lugude ja fotodega ka Kohvri lugejaid.

US Airways postitas pornopilte

Ameerika lennuliin US Airways on üritanud Twitteris kõigi klientide väiksematele küsimustele reaalajas vastata, kuid kahe kunde hiljutised nurinad said lahenduse, mida võimatu unustada. Vastates naisele, kes polnud rahul oma reisikogemusega, läkitas US Airways Twitterisse soovituse “võtta ühendust kliendisuhete osakonnaga” ja lisas soovitusele kindluse mõttes pildi korpulentsest alasti prouast, kes Boeing 777 mängulennukiga oma kõige privaatsemaid kehaosi avastab. Samasuguse fotoga tervitas US Airways üht teist daami, andes talle ühtlasi nõu “minna detailsemaks siis, kui teie reis läbi on”.

Unikaalsed pildid kadusid Twitterist siiski mõne minutiga ja US Airways otsustas väga konventsionaalselt hoopis vabandust paluda.

PIA lennuk maandus vales linnas

Pakistan International Airlinesi lend Karachist Riyadhi maandus hiljuti seni ebaselgetel põhjustel Saudi Araabia teises otsas Jeddahis. Seal andis PIA oma klientidele süüa ja pani nad reisi jätkamiseks pikema jututa bussi peale. Vahemaa Jeddahist Riyadhi on umbes 1000 kilomeetrit ehk sama mis Tallinnast Moskvasse.

Marriott loob noortebrändi

Mormooni kirikuga seotud Marriotti hotelliperekonda seostatakse üldiselt konservatiivsete väärtustega ning ka nende hotellides hõljub sageli läinud aegade hõng, kuid nüüd on hotellikorporatsioon võtnud sihikule nooremad ja trenditeadlikumad kliendid. Üldkasutatavad tasuta kompuutrid, numbritubade 42 tolli laiused lameekraantelerid ja “mõtteid provotseeriv” kunst on mõningad märksõnad, mida Marriott oma uusima Moxy-brändiga seostab. Esimesed Moxyd peaksid avanema Milano Malpensa lennujaamas, Londonis, Frankfurdis ja Berliinis, kuid pikemas plaanis ka Liverpoolis, Münchenis, Edinburghis, Amsterdamis, Brüsselis, Malmös ja mujal.

34 tundi reisilennukis lõksus

Hiljuti New Yorgist Hongkongi reisimiseks Cathay Pacificu valinud 256 inimesele kujunes too lend košmaarselt pikaks, väldates kokku 34 tundi tavalise 16 tunni asemel. Seoses karmi rahetormiga oli maandudes korralikult raputada saanud CX831 sunnitud otsima varju Hongkongi naabruses oleva Zhuhai lennuväljalt, kus lennukit tundide kaupa kinni hoiti reisijaid pardalt välja laskmata. Umbes 900 000 elanikuga tillukeses Zhuhais passides said otsa ka meeskonnale lubatud ametlikud töötunnid ja siis tuli reisijatel ootama hakata uue vahetuse saabumist, kes kihutas Hongkongist kohale merd mööda.

Lennujaama ametnikud varustasid kannatajaid siiski joogivee ja toidupoolisega, tualette sai kasutada ning õhujahutusseadmed toimisid normaalselt. Cathay saatis kõigile ametliku vabanduskirja ning maksis pärast õnnelikult Hongkongi jõudmist igale reisijale kompensatsiooniks 232 eurot valuraha.

Hotelli minibaar lebab surivoodil

TripAdvisori arvamus uuringutele toetudes on, et minibaari kui numbritoa olulise mugavuse aeg on otsa saamas – seda peab enamiku osalenuid kõige vähetähtsamaks komponendiks hotellitoas. Sest tõesti - miks maksta näkside ja joogi eest kolm korda rohkem, kui nurgapealses supermarketis saab neid kätte sageli ööpäev ringi?

Vaid 21 protsenti küsitletuist pidas jooginänni täis külmiku olemasolu toas vajalikuks ja sedagi vaid troopilistes sihtkohtades. 89% hindas toa broneerimisel hulga olulisemaks tasuta wifit.