NÄDALA ANEKDOOT

„Kes on su isa?“ pärib õpetaja Jukult.
„Taksojuht,“ vastab Juku läbi pisarate.
„Miks sa sellepärast nutad? See on ju igati väärikas amet.“
„Seda nüüd küll, aga ema ei mäleta enam auto numbrit.“

Paul, IT-mees Tallinnast:

Mul on külmkapis mõned Läti õlled, mida olen hoidnud pidulikumateks puhkudeks. Häda on aga selles, et iga kord, kui ma külmkappi vaadates seda õlut näen, läheb mõte Jevgeni Ossinovski peale. Ma ei taha aga mõelda kogu aeg Ossinovski peale, kogu see külmkapi avamine ja Ossinovski peale mõtlemine on hakanud mu seksielu segama.

Guru: Joo see Läti lurr ära või kingi vaenlasele ja osta parem poest ehtsat Gangese jõe pühast veest pruulitud India õlut, siis saad külmkappi avades mõelda Guru peale. Guru peale mõtlemine paneb organismi paremini tööle, kui aga ikka naisega on muresid, siis saada naine minu poole, töötan ka väikestviisi seksuoloogina.

Priit, ehitaja Paidest:

Mul naabrimees ostis omale uue länkari, aga mul on vaid vana Ford. Kuidas ma endale ka länkari saan? Ütlen ka, et raha väga pole. Õigemini, üldse pole.

Guru: Väikekodanlased soovitaksid teha kõvasti tööd ja säästa omale länkari, või veel parem, ­Range Roveri ostmiseks. Guru pole väikekodanlane, mistõttu mina soovitan võtta see vana Fordi-närakas, mis sul on, ja see ühel pimedal ööl vastu naabri länkarit sodiks sõita. Siis olete mõlemad ühtemoodi jalamehed ja maailmas valitseb jälle võrdsus.

Inna, õpetaja Valgast:

Öelge ausalt, kas tšakrad on olemas?

Guru: Eks see ole maitse küsimus. Mõni alustab juttu tšakratest, teine kiidab ilusaid silmi, aga lõppeb see kõik ikka voodis.

Armin, IT-mees Tallinnast:

Otsisime tükk aega omale korterit, valisime hoolega, et oleks ikka palju päikest päeval ja õhtul. Leidsime sobiva korteri, ostsime ära ja nüüd see päike, raisk, paistab aknast sisse, kütab kogu elamise kuumaks ja minna ka kuhugi ei saa, sest seinad on kõik klaasist.

Guru: Kallis mees, sellepärast need hipsterid kõik ehitavadki endale Kalamaja keldritesse elamisi, et siis keldri jahedas ja pimedas keskkonnas Eesti talve tagasi igatseda. Eestlane pole suve jaoks mõeldud, eestlase hing nõuab külma, pimedust ja võimalusel ka palju vihma.