Kui suureks on siis kasvanud Estonian Airi kahjum?
Kahjum tuleb 17,3 miljonit väiksem Taskila lahkumisest saadavast tulust.

Kui suur on Tero Taskila lahkumiskompensatsioon?
Taskila lahkumiskompensatsioon on võrdne tema poolt airBalticule tekitatud kahjumiga -110 miljonit. Kompensatsiooni maksab Läti seim Taskilale tingimusel, et pärast tema lahkumist Estonian Airist ei paku Eesti airBalticule Taskilat tagasi.

Rääkigem ka autasust. Tero Taskila täitis oma 1. aprillil antud lubaduse ja tõi siia 70 000 Soome turisti, sealhulgas ka kõik 38 173 kajaanlast, kes Kajaani enam tagasi ei pöördunud. Piloot, kes lennutas siia kõige rohkem kajaanlasi, vallandati ja lennud Kajaani lõpetati. Nüüd otsitakse tema asemele Soomes juba teist pilooti (esimene lükkas pakkumise tagasi viletsa palga tõttu). Eesti rahvusliku lennufirma juhid Tero Taskila ja Jyri Ketola on kindlad, et leiavad uue piloodiga ühise keele. Piloodi ülesandeks on leida Euroopa avarustest kõik kajaanlased ja meelitada nad Kajaani tagasi, et saaks lennud taastada.

Eelnimetatud põhjusel palun Kajaani-lendude asemel anda mulle mõni teine auhind. Kuna auhind väljastatakse alles pärast Tero Taskila lahkumist, siis Estonian Airi lende ja muid ajaloolisi mälestusi palun mulle auhinnaks mitte pakkuda.

Lugupidamisega
Teie lugeja