Ai raisk, te hakkate saama!

Justiitsminister – Priit Toobal

Vähe on inimesi, kellel on Eesti õigussüsteemiga rohkem mitmekülgseid kogemusi kui Priit Toobalil. Nagu öeldakse, minister peab olema asjatundja. Poliitvangid Elmar Sepp ja Ivo Parbus vabastatakse.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister – Marika Tuus-Laul

Marika Tuus-Laul hoolib ka tegelikult eesti inimestest, erinevalt sellest Partsust, kes vaid vaenab ausaid inimesi. Tuus-Lauli valitsusajal riigifirmade juhtide palgad kaotatakse, Sandor Liive keelatakse ära ja rahvas hakkab saama tasuta elektrit, vett ja bussisõitu. Vaid gaasi eest tuleb endiselt tasuda, sest venelased tahavad oma raha saada.

Välisminister – Mihhail Stalnuhhin

Mihhail Stalnuhhin teab, et tegelikult on Venemaa meie kõige tähtsam naaber. Juba esimesel päeval võtab Stalnuhhin suurel hulgal Kalevi komme ja Vana Tallinnat kaasa ja läheb Moskvasse suhteid sisse seadma.

Sotsiaalminister – Aivar Riisalu

Aivar Riisalu on hella hingega mees, kes tunneb Eesti elu kitsaskohti omast käest väga hästi. Riisalu on rahumeelne inimene ja need, kes seda ei usu, pannakse kraavi äärde ja lastakse maha.

Kaitseminister – Mihhail Kõlvart

Taekwondo meistrina on ta kahtlemata kaitseväelastele autoriteet. Kaitsekulutuste rahast saame kulutada suure osa hoopis uute bussisaatjate palkamiseks, sest Keskerakonna valitsus teab, et Venemaa on ohutu nagu kassipoeg ja tegeleb vaid meie julgeoleku tagamisega.

Rahandusminister – Peeter Võsa

Eesti häda on pikalt olnud, et riigieelarvet ei tehta eesti rahva, vaid välismaa jaoks. Riigieelarve keskmes peab seisma inimene ning pole Eesti inimeste eluga paremini kursis olevat poliitikut kui Peeter Võsa.

Siseminister – Kalev Kallo

Kalev Kallo naeratus täidab toa niipea, kui Kallo sinna siseneb. Vaid helge inimene suudab hakkama saada praeguste võimumeeste kuritegude karistamisega.

Haridus- ja teadusminister – Yana Toom

Jaak Aaviksoo taipas õigesti, et Eestis on hariduse andmine liiga kallis. Yana Toom jätkab tema tööd ja viib koolihariduse esimesest klassist alates vene keelele üle. Eestikeelsete õpikute koostamise, eestikeelse teadusterminoloogia ja muu sellise pealt saab kõvasti kokku hoida, ostes selle kõik sisse sõbralikult Venemaalt.

Keskkonnaminister – Heimar Lenk

Keskkonnaminister käib piki soid ja metsasid ja paitab konnasid. Heimar Lenk saab pensionäridega hästi läbi, küll saab ka konnadega hakkama.

Põllumajandusministeerium – Ester Tuiksoo

Estrile on töö tuttav, lisaks kuulub riigile veel palju maad, mida Villu ei suutnud maha parseldada. Keskerakond usub Estrit!

Regionaalminister – Evelyn Sepp

Evelyn Sepp ei viitsinud Tartusse presidendi vastuvõtule minna ja õigesti tegi. Kõik teavad ju, et Tallinnast ei tasu lahkuda kaugemale kui Hundisilma taluni ja Tartu on Hundisilmast palju kaugemal.