Mul on eratee sildi tagumisel küljel isegi Vaino allkiri olemas. Parts võib öelda mida tahab, Vaino allkirja vastu ei saa temagi. 

Kalev Lillo, 

aus reformierakondlane

Minu ja mu naise suvepuhkus möödub aiatöid tehes - rohides, muru niites, taimi kastes. Kuna tulemas on valimised, käime mööda valijate aedasid neid töid tegemas. Mu naine võib teha valijatele ka süüa ja hoida valijate lapsi. 

Me teeme seda, sest miski pole meile tähtsam kui Saue linna ja selle elanike heaolu. Saue, see on päike! Saue, see on taevas keskööl sätendav kuu! Saue, see on nagu noore tütarlapse naeratus! 

Seda vähemalt mulle, kes ma armastan Sauet siiralt, mitte nagu need teiste nimekirjade poliitikud, kelle jaoks on Saue linn lihtsalt üks rahalehm. 

Marianne Mikko, 

kõige võrdsem sotsialist

Minu elu ja tegemisi täidab mure madalapalgaliste inimeste, eriti palgalõhe all kannatavate naiste pärast. Seetõttu alustan ma puhkust veerandtunnise nukrusehetkega, et tunda kaasa nendele, kellel on läinud minust halvemini.

Seejärel saab muidugi alustada puhkamist. Sel aastal lähen kolmeks nädalaks Brasiiliasse, sest kuuldavasti on just seal kõige parem kooslus ilusatest randadest, kaunist ürgloodusest ja kuumast ööelust. Minu jaoks on eespoolmainitu küll mõneti kõrvaline, mind huvitab mõistagi Brasiilia rikkalik kultuurielu. 

Brasiiliast lendan otse Barbadosele, kus kogunevad Euroopa sotsialistid oma iga-aastasele kokkutulekule Hiltoni hotellis. Päevakorras on kasvav sotsiaalne kihistumine Euroopas. 

Eriliseks murekohaks on suurenev hulk inimesi, kes ei saa üldse puhata. Kariibi mere laineid nautides on nende muret kerge mõista.

Meelis Pai, 

nukkude isand

Mul on uus töökoht ja ma ei puhka. Töö Tallinna linnavalitsuses on väga põnev. Edgar andis mulle kohe esimesel päeval suure sületäie materjali, mis tuli läbi töötada. 

Seal olid brošüürid "Dünaamilise IP kasutamine kommentaari päritolu varjamiseks" ning "Delfi modereerimisreeglid ja neist mööda hiilimine". 

Esimesed tööpäevad on olnud põnevad, olen veetnud neid peamiselt raamatu "Tõde Eestist" tsiteerimisega. Lisaks käisin poes ja ostsin seda raamatut 20 eksemplari, et neid siis sõpradele jagada. 

Võin puhta südamega öelda, et minu arvates sai Savisaar täiesti teenitult 173 551 eurot honorariks. Ma oleks talle rohkemgi maksnud, aga ju ta on tagasihoidlik ja ei taha oma võimetega liigselt eputada.