Kui esimesed arved olid saabunud, tulid tädid muuseumitest riburada mu ukse taha nutma. Saatsin nad Juhan Partsi ukse taha ja ütlesin, et tema tegeleb elektriga ja vajadusel vähendab ka nende isiklikke kodukulusid. Tra, rsk, miks pean mina sellise ilaga tegelema, kui käibemaks on raamatutele ja kontsertidele veel tõstmata ja inimesed loevad romaane endiselt paberi pealt, nagu oleks meil 18. sajand.

Sandor Liive, Eesti Energia juht

Tahaksin tänada eesti inimesi, kes on meid usaldanud ja valinud paketi Kindel, mis tagab neile kindlalt kõrged elektrihinnad. Eesti Energia on tänulik ka vabariigi valitsusele, mis annab meile ka järgmisel aastal investeeringuteks 200 miljonit eurot. Me ei tea küll, milleks täpselt meil seda vaja läheb, aga oleme veendunud, et seda raha on meile väga vaja.

Kristjan Rahu, soojakuningas

Iga öö näen ma sama und – valimistel tulevad võimule uued äraostmatud, kes teatavad, et ma ei tohigi hinda tõsta. Rääkisin hiljuti Tallinna Vee inimestega, nad olid väga õnnetud, sest hinda ei saanud tõsta ja omanikud jätsid ära nii jõulupreemia kui talvepäevad. Mulle meeldib Andrus Ansipi loosung – Kristjan Rahu 15 aastaga Euroopa viie rikkama sekka!

Juhan Parts, majandus- ja kommunikatsiooniminister

Millest te räägite? Inimene, kes elab Mustamäel või Annelinnas, kulutab elektri peale võib-olla 10 eurot kuus ja kui see ka kasvab 20–30 protsenti, siis räägime me 2–3 eurost. Naeruväärt!