Olen mõelnud rasedustesti ostmisele, aga enne uuriks su käest, et mis arvad, kas võin rase olla? Ma lihtsalt ei näe ühtegi viisi, kuidas ma saaks rase olla: nabasse pole pannud, alati on enne välja tõmmatud ja pille olen ka söönud mingi pool pakki kuus kindlasti ära.

Ema arvas, et kui olen rase, siis olen Jumalast rasedaks jäänud. Sellisel juhul uus küsimus: kui olen Jumalast rasestunud, kas siis on riigipoolne toetus suurem?

Kadriann: Kui sa oled Jumalast rasedaks jäänud, siis pole sul lapse isalt mingit raha oodata, sest tõenäoliselt pole Jumal oma elukohta rahvastikuregistris registreerinud ja seega ei saa riik talt alimente sisse nõuda. Soovitan siiski pidada maha vestlus selle tüübiga, kes sulle “nabasse pole pannud”.

Kadri-Karolin: On see normaalne, kui laps saab liiga palju mustikaid ja vaarikaid ning need välja oksendab hiljem? Kui vähe annan talle, siis ei juhtu midagi. Kui ta rohkem saab, siis oksendab enne magama minekut või hommikul välja.

Kadriann: Paljud lapsevanemad on olnud probleemi ees, et kui laps sööb keskmisest rohkem, siis oksendab ta pärast kõik välja. Parim abivahend selle vastu on lapse toitmise täielik lõpetamine, siis pole enam mingit okset.

Lisaks kaob lapse toitmise lõpetamisega ka igasugune vajadus lapse kasvamise tõttu talle uusi riideid otsida.

Mureelie-Signe: Tere Kadriann. Mul oli täna üks paha kogemus. Laps leidis pargi pingilt surnud linnu ja tõi selle minu kätte. Pesime küll kodus käed ära, aga kas sealt võib haigusi ka saada?

Kadriann: Keeda lindu supipotis pool tundi ja siis on kõik korras.

Fideelia: Kas peaksin oma peatselt sündivale tibulinnule ostma kookosest või tatrast madratsi? Kookos olevat aura arenguks parem, aga tatar pidi väga hästi tšakraid avama.

Kadriann: Osta lapsele naeltest fakiirimadrats. Sõbrannadele võid öelda, et see on viimane India mood, aga tegelikult õpetab see lapsele, et sinusuguse emaga kasvamine on üks kannatuste rada kohe päris algusest.