Tervist, kullakesed! Tahtsin teiega jagada oma koledat kogemust. Käisin eile volbril, nagu ma Tartus olles ikka teen.

Saime Neikuga kokku, istusime ­Filiae Patriae konvendis ja võtsime mõned õlled, et jutt spordiaate edendamisest olümpiakomitees libedamalt läheks.

Märgin igaks juhuks, et ettepaneku õlle võtmiseks tegi Neiku. Täna aga pea lõhub ja üldse ei saa järgmise aasta eelarve numbreid lugeda, vaid nullid ja ühed löövad silme ees tantsu. Kuidas ma nüüd nullid ja ühed uuesti paberile oma ridadesse tagasi saan sundida?

From: tõnis.lukas@valitsus.ee
To: valitsus@valitsus.ee
Subject: pea lõhub

Vanarahvas soovitas pohmaka raviks minna nelja tee ristile ja visata üle õla surnud kass. Andruse loos on aga meile kõigile oma õpetlik iva. Nimelt ei tasu sportlastel vahel harva, kui õlut antakse, sellega liialdama hakata.

Kui on aga soov kärss likku panna, siis ei saa ma aru, mida tegi Andrus Filiae Patriae konvendis, sellal kui meil EÜSis voolas parim Saku Originaal ojadena, diskol tantsitas rahvast DJ Lauri “Doktor” Vahtre ja hoovis sai seista viinerijärjekorras koos Pärnu linnapeakandidaadi Eerik-Niilesega.

Ah jaa, Andrus on ju vana kommar, selliseid ei lasta meil uksest sisse!

From: margus.tsahkna@valitsus.ee
To: valitsus@valitsus.ee
Subject: pea lõhub

Andrus kui vana kommar ei saaks ka Sakala uksest sisse. Aga kõige kõvem pidu oli eile siiski Sakalas.

Sisse lasti vaid ilusaid naisi, A. Le Coqi Premiumi voolas kosena ning sai hüpata üle aias oleva lõkke.

Konvendi juurde oli tellitud pidevas valmisolekus kiirabibrigaad ja väsinud pidulistele oli juba ennetavalt Tartu politseimajas kinni pandud viis kongi.

From: andrus.ansip@valitsus.ee
To: urmas.reinsalu@valitsus.ee
Subject: pea lõhub

Urmas! Mida teeb Tõnis endiselt valitsuse listis? Mart lubas mulle, et ma ei pea Tõnisega enam kunagi kokku puutuma, sest ta tuletab mulle meelde aegasid, mil ma olin veel Tartu linnapea.

Tegemist oli küll Tartu jaoks enneolematu õitsengu ajaga, milletaolist pole olnud ei varem ega hiljem, aga ometi ei pea ma seda oma seisuse vääriliseks. Ja mida teeb valitsuse listis Tsahkna?

Riigikogu liige valitsuse listis! Loomad elutoas! See on nagu erakonna raamatupidamine ajalehetoimetuses! Urmas!!

From: urmas.reinsalu@valitsus.ee
To: andrus.ansip@valitsus.ee
Subject: pea lõhub

Andrus, ma mõistan su piina. Leidsin hommikul tööle tulles oma kabinetist Andres Herkeli ja Juku-Kalle Raidi, kes teatasid, et Mart andis neile võtme ja lubas oma arvutist meili lugemas käia, sest Mardi arvuti olevat kiirem.

Andres ja Juku-Kalle olid end mugavalt sisse seadnud, joonud minu klaasist keefirit, söönud külmkapist jogurtit ja postitanud mu Facebooki seinale pilte poolpaljastest sõdurpoistest. Ja mina pean selliste ahvidega erakonda juhtima!