Ah et eetikakriis poliitikas? Ma olen sellele küsimusele vastamiseks mõistagi väga õige inimene, sest olen haritud politoloog.

Mind ennast tabas hiljuti kirgastav elamus, mis pani mind mõtlema mu enda tehtud vigade peale.

Suurimaks veaks mu elus oli vaieldamatult Kristiina Ojulandile raamatu “Minu teekond paradiisi” kinkimine, kui Krissul oli Indrek Tarandiga natuke raske periood. Issand, kui piinlik see meile mõlemale oli.

Olen Krissu ees selle eest ka pikalt vabandanud. Soovitan poliitikutel kaaluda oma vigade ausat tunnistamist ja südamest vabandamist.

K-kohuke, reklaamitegelane

Kutsuge appi Alar Pink! Tema koos Oliver Kruudaga mind kunagi valmis meisterdasid.

Võiks teha reklaamikampaania tööpealkirjaga “kui see on eetikakriis, siis just sellises eetikakriisis ma tahaksin elada!”. Välireklaami plakatitele võiks panna Kristen Michali ja Kalev Lillo kilekottidega, süütud näod peas. Lehtedesse võiks osta täisleheküljed, kus Ansip ja Ligi räägiksid sellest, kui väga nad armastavad eesti rahvast, taustale jumaldavad noored piffid.

Teles võiks reformikad gangnam style’i tantsida, Ligi ja Kaja Kallas rõõmsasti kõrvuti. Uskuge mind, edu on garanteeritud!

Karl Vaino, EKP juht

See Ansipi-poiss on teil ju väga tubli! Ta oli juba minu ajal EKP Tartu Rajoonikomitees silmapaistev tegelane.

Praegu on siit Moskvast puhas rõõm vaadata, et eestlased on jälle mõistuse juurde tulnud ja vanad kommunistid uuesti ennast valitsema palunud.

Rohkem kommuniste võimu juurde, see lahendab olukorra! Minu ajal Eesti NSVs eetikakriisi polnud.

Valve Kirsipuu, raudvara

Täna hommikul teel Säästumarketisse oli mul majaukse peal vastas üks neeger. Ta nägi kahtlane välja ja küsis suitsu.

Ilmselgelt on neegrid asunud Eesti riiki üle võtma, sest Reformierakonna populaarsus langeb ja keegi teine neegritele vastu ei saa.

Sõitsin seejärel trammiga keskturule ja kõik teised rääkisid trammis vaid neegri keelt. Kardan, et Eesti riigi lõpp on lähedal.