Aivar Riisalu tuleks ära keelata!
Igor G.

Ajakirjandus peaks olema faktitruum! Miks räägitakse endiselt, et ma tassisin portfellis sularaha, kuigi ma olen korduvalt kinnitanud, et mul pole olnud portfelli juba aastast 1999 ja seega on Meikari jutt vale?
Pahaselt, Kalev Lillo

Homoseksuaalsus tuleb uuesti kriminaalkorras karistatavaks muuta. Kui pole homosid, siis on eesti pered tugevad ja poliitikud ausad.
Peeter

Kollid tuleks sulkeda ja õppetajjad vanki panna. Õppetajjat kuisivvat täitsa hirmsalt ja ei lasse ellada. Kõik lapset elavat hirmus ja teerrorris, midda öppetajjad nende peal teevat. Maa ollen targ kül, oska luggeda ja kirrjutata, varssti lähhen Soomme ehhituselle töölle.
Madis, 10 a

Paksud tuleks riigikogust ja valitsusest välja visata. Neid on lihtsalt kole vaadata.
Evelin, Kadriorust

Igas kodus peaks olema relv ning pigem võiks neid olla mitu. Eelistada tuleks AK47 ja muid karmimaid asju, kaaluda võiks ka ennast tõestanud kuulipildujate ja tankitõrje granaadiheitjate lubamist. Proovigu aga selle järel mõni poliitik end külatänaval näidata ja rahvast valimisnänniga hullutada.
Kaupo

Võiks kaaluda anarhiat valitsusvormina. Kujutage ette elu, kui tööd tuleks teha vastavalt soovile ja palka saaks vastavalt vajadusele!
Mikko

Igas valimisringkonnas võiks olla võimalus Savisaart valida. Ma elan Valgas ja olen kogu aeg tahtud ainult Savisaart valida, aga pole saanud, öeldakse, et ei kandideeri siin. Ma siis hääletasin Igor Gräzini poolt, ta ostis mulle ühel päeval paki suitsu ja kollased kummikud, sest ma pidin tööle minema, aga ärkasin kurat teab kus ja polnud ei suitsu ega jalanõusid. Kus aga häda kõige suurem, seal Gräzin kõige lähem. Suur aitäh talle ja tooge Savisaar ka Valka.
Gennadi