Ma nägin oma e-posti aadress ajal minu otsida aus inimene ja ma teiega, sest ma olen läbinud palju kannatusi siia kodumaal, siis ma vajan teie abi ja nõu sinult.

Minu nimi on Sofja. Ma olen kuuluja Tsentraalerakond.

Paar aastat tagasi, minu juht oli rikas poliitik siin Põhja-Euroopas, enne kui ta oli mürgitatud meediapeks ja kriminaaluurimine korruptsioon linnavalitsuses.

Aga enne kui mu juht kriminaaluurimine siin Tallinn ta salaja kutsus mind oma juurde ja ütles mulle, et Jakunin hoiustanud summa sada miljon eurot (100,000. 000.00 eurot) panga Liechtenstein.

Mu juht ütles mulle, et Jakunin kasutas nime Kaiser kui hoiustada raha pangas ja väljavõtja on automaatselt saab seaduslik omanik.

Pärast kaitsepolitsei ja õukonnameedia hakkas jälitavad juhti nii, et ta võtta üle Venemaalt toodud raha, sest siis Tsentraalpartei vaene partei ja meil ei ole muid inimene/sugulane, kes kaitseb meid Euroopas.

Märkus: ma kirjutan teile selle kirja Kriimsilma mõis, kus ma olen praegu varjamine minu ohutust, sest kuri kaitsepolitseinik, kes tahab võtta meie raha. 

Palun minul on vaja teie kiiret abi nimetatud viisil:

(1) Ma tahan et sa meid aidata kanda päris raha oma pangakontole, et pärast sa meid üle kannad raha, mis võimaldab Tsentraalpartei jätkata võim. 

(2) Olen valmis pakkuma Teile 75% (75,000.000.00 eurot) päris raha teie oma pangakontole ja siis ka aidata Tsentraalpartei üle anda ülejäänud 25% (25,000.000.00 eurot), midagi head poliitika oma riigis. 

Ma palun teil hoida kõike mind eritama ja konfidentsiaalne endale, ei ütle ühelegi teisele isikule minu kohta isegi oma sõbrad, kuni Tsentraalpartei tuleb riigis võimule.

Kogu mu armastus ning täielik austus teile,

Sofja

Käesolevat kirjatükki spondeeris Swedbanki uus investeerimishoius Aafrika 1. Milleks hoiustada Eestis, kui seda saab teha ka Nigeerias?