Mõlemad peavad pettuma. Kaljukitsedel hakkab janutama hiljemalt 10. jaanuariks ja 15. jaanuariks on kainuselubadus murtud. Veevalajad on aga selleks ajaks Facebooki pandud piltide tõttu end juba korduvalt täis joonud.

Olümpiamängude ajal üritab Vladimir Putin tõestada, et homoseksuaale Venemaal pole, aga neid, kes on, koheldakse hästi. Pärast võistlusi lähevad sportlased randa päevitama, meie meestel läheb aga nii nagu alati.

Märtsi alguseks on kaebused jätkuvalt kestva talve üle võtnud üldrahvaliku hala mõõtmed, mistõttu rahvakogus muutub populaarseks ettepanek, mille kohaselt tuleb talve tulek järgmisel aastal ära keelata ja seada Eestis sisse miinimumtemperatuur, milleks on 20 kraadi päeval ja 15 kraadi öösel kogu aasta vältel.

Märtsi ja mai vahel saab Jürgen Ligi hakkama millegagi, mis ajab kõik huvigrupid endast välja ja mis saab arvamusliidritelt teravas toonis noomida. Andrus Ansip on samal ajaperioodil jätkuvalt ülbe ja Rein Lang on endiselt paha peal.

Poliitikas hakkavad pinged tõusma aprilli algusest. Loobitakse pori ning tekib mitu skandaali, mis tunduvad kõigile väga tähtsad, aga millest hiljemalt augustiks ei mäleta keegi midagi.

Jaanipäeval sõlmitakse palju uusi tutvusi, kusjuures vaid osa neist lõppeb kaklusega. Mehed ja naised leiavad teineteist ja kuigi alljärgnev väljub ajaraamist, mille eest Kranaat mulle maksab, olgu siis teile tasuta teadmine, et järgmise aasta märtsis sünnib palju lapsi.

Suvi on liiga lühike, sügisel kooli minnes selgub aga, et koolis pole õpetajaid ja allesjäänud teenivad liiga vähe raha. Ansip on endiselt ülbe ja Lang on ikka paha peal.

Sügisel pildistatakse naeratavat Jürgen Ligi.

Detsembri alguseks on eesti rahvas jõuludest lõplikult tüdinenud. Reformierakonna peaministrikandidaat üritab riigist põgeneda, aga tabatakse Tallinna sadamas ja sunnitakse Ansipi vastu edasi kandideerima.