Nädala Reinsalu

Te ju küsite, teile ei kõlba minu vastus.

Valitsuse pressikonverentsil 21. detsembril

Jäärade kauneim esindaja Brigitte Susanne Hunt käitub nagu ehtne edasipüüdlik eesti naine, kes pole kunagi rahul olemasolevaga, vaid püüdleb lõputult tähtede poole. Hundi jaoks tähendab see katset seksida sel aastal lausa neli korda päevas.

Sõnn Jüri Ratase jaoks on saatus laiali laotanud tähevaiba, et ta saaks ka peale neid valimisi peaministrina jätkata.

Kaksikud Koit Toome proovib jälle kätt hingepuistamisega ja räägib Kroonikale oma rahahädast. Millegipärast ei ole rahvas selle peale sugugi nii kaastundlik kui depressiooni puhul.

Vähk Kaja Kallase jaoks on Saturn täiesti krussis, peaministrit temast ei saa ning ta naaseb Brüsselisse eksiili.

Lõvi Nublul läheb diktsioon täiesti käest ära, aga rahva armastust tema vastu see ei vähenda.

Neitsi Taavi Rõivas ja tema kaunis Kaaludest kaasa Luisa Värk lähevad sel aastal väga kõvasti hoogu. Nimelt näeb Luisa unes, et Taavi pettis teda. Taavi ja Luisa tegevuse kosmilise lainetuse tõttu tuleb väga tormiline aasta kõigis peredes, kus on omavahel paaris Neitsi ja Kaalud.

Skorpion Katrin Lust kurameerib sel aastal Marsiga ja seetõttu ei kaeba keegi teda sel aastal kohtusse.

Ambur Jevgeni Ossinovski on peaministriks mitte saamise tõttu nii pettunud, et mossitab kogu aasta ja kui saabuvad jõulud, käib ta mööda linna ringi ja räägib kõigile lastele tõde jõuluvanast ja päkapikkudest.

Kaljukits Liis Lemsalu murrab poolte Eesti meeste südame ja suundub Tenerifele vanemapalgale.

Veevalaja Beebilõust saab isaks ja röövib suurest rõõmust lillepoodi.

Kalad Dave Benton kutsutakse aasta lõpus esinema EKRE jõulupeole. Peo lõpus usaldab talle Martin Helme: „Tead, üldiselt peaksin ma su ukse taha saatma, aga sa oled jumala normaalne.“