Nädala anekdoot

Juku võitis tüngameistrite lahtised meistrivõistlused. Ta läks Ülemiste keskuse parkimisplatsile paki kleepekatega.

Iga auto tuuleklaasile pani Juku kleepeka tekstiga: „Palun vabandust auto kriimustamise pärast!"

Tüngameistrite žürii pidi end ribadeks naerma, vaadates, kuidas sajad autoomanikud asjatult kriimustusi otsisid.

Artur, 33, ehitaja: Teise samba raha väljajagamine oleks tõesti päris hea idee. Viimasel ajal on raha vähe olnud, mistõttu olen suitsetamist piiranud vaid pakile päevas. Kurat, saaks jälle kahe paki peale, kus siis alles elaks!

Anders, 26, IT-mees: Mulle siin üks sõber rääkis uuest krüpto­rahast, RichCoin on nimeks, see tuleb ja teeb BitCoinile tuule alla. Ilmselt ostaks poole raha eest RichCoine ja poole raha eest teisi krüptorahasid. Praegu saab neid väga odavalt, paljude hind on langenud täiesti nullini, mõtle, kui palju neid saab, kui hind on nullis.

Mari-Ann, 33, teller: Egiptuses ei käi enam keegi, sest liiga ohtlik on. Türgis ikka käiakse veel, aga mõni kirtsutab nina, et hirmsalt pagulasi täis. Kreeka on natuke kallis, aga Bulgaarias on hotellid kehvavõitu. Mis siis valikusse jääb? Horvaatia ja Hispaania. Eks siis nende vahel tuleb valida, kui II samba rahad arvele tulevad.

Marek, 34, torumees: Lolli peaga ostsin diiselauto, sumps on kogu aeg katki ja vajab puhastamist. Stabika kondid vajavad samuti remonti ja pidurid vist ka. Konditsioneeri täitmine maksab 45 eurot, mul raha polnud, aga üks päev läks konditsioneer katki ja siis öeldi, et remont on 1000 eurot. Tegelt, saaks kogu raha kohe kätte, ostaks hoopis uue auto. Mul sõber müüb 2004. aasta 5. seeria bemmi, läbisõit on ainult 350 000, see on BMW jaoks nagu uus auto, selle ostaks küll. Et lubatakse kogu II samba raha kohe välja võtta? Kurat, seda oleks vaja küll. Võib-olla ostaks lausa uued kummid, eelmised talverehvid on juba üheksa aastat vanad. Pole hullu, olen hakkama saanud, mitu naastu on veel sees, need peavad küll.

Annika, 38, arhitekt: Võiks äkki investeerida kuhugi. Mees räägib, et Sääse mikrorajoonist Mustamäel saab uus Kalamaja, aga ma kahtlen väheke. Ma ise lugesin hiljuti ­uudist, et Inglismaal tehakse head äri vanade disainkleitidega, mille hinnad vaid kasvavad aja jooksul. Mulle kleidid meeldivad, äkki investeeriks Pohjanheimo kleitidesse?

Getter, 29, klienditeenindaja: Ilmselt ostaks üheotsapileti Austraaliasse.

Artur, 35, maaler: Ostaks äkki naisele midagi ilusat. Ta on viimasel ajal natuke õnnetu, seda on nii kurb vaadata. Suuremat sorti lillekimp ja spaapilet? Mul on hea naine, teda tuleb õnnelikuna hoida, küll ta siis vanaduses hoolitseb mu eest.