Perekonnaseis: Rahvaliidu andmeil abielus, Rate’i konto põhjal määramata ja Facebookis vallaline.

 Parteiline amet: Rahvaliidu Viljandimaa maakonnaühenduse aseesimees. Rahvaliidu Noorte esimees.

 Ilmalik amet: Boutique Armina Womani juhataja ja suurosanik.

 Minu äriidee: Laupäeviti on kaupluses müüjad mehed. Siis on naistel võimalik kuulda rõivaid ostes meeste arvamust.

 Elu saavutus: Aasta rahvaliitlane 2006.

 Värskeim tiitel: Aasta Kõrtsikakleja 2009. Skoor: 1 : 1. Teda löödi: 30. augustil 2007 Viljandi ööklubi Red ees. Tema lõi: 7. juunil 2009 Viljandi ööklubi Club Lounge sees. Karistus: 7000 krooni trahvi naisele rusikaga näkkulöömise eest.

 KES MA OLEN? “Ma sõidan heade autodega, mul on ilusad riided, ma olen võimukas.” (Sakalas, 26. jaanuaril 2008)

 MIDA MA ÜLE KÕIGE TEADA TAHAKSIN? “Mis piirist algab mõiste “väga purjus” ning kuidas seda fikseeritakse? Kas kohapeal tehakse arstlik kontroll? Kas kasutatakse alkomeetrit? Või on turvamehed saanud sellekohase väljaõppe ning klubi külastajatega tehakse mingeid katseid, et nende joobeastet välja selgitada?” (Sakalas, 13. juunil 2009)

 KEDA MA KODUS PEAN? “Minul on kodus tulnukas. Tema nimi on Armina. Armina on üsna väike, umbes neljakümne sentimeetri pikkune, pisike armas olend. Tema nahk on roosakaslilla, tal on hästi paksud helesinised juuksed ja väga säravad kollased silmad, mis tunduvad pikkade roheliste ripsmete varjus veidikene kurvad olevat. Ta elab praegu minu toas telekakarbi sees, tal on seal mõned augud, mille kaudu ta piilub, kas kedagi peale minu veel toas on.”

 KUIDAS PEPUT SUURENDADA? “Nendele harvadele meeskodanikele, kelle arvates suur tagumik näeb vägev välja, on kõige vettpidavam nõuanne: vali hele kangas ja mahulised suured tagataskud. Ja siis topi taskutesse kogu oma vara, nii palju kui vähegi mahub.”

 KUIDAS PEPUT VÄHENDADA? “Eelista võimaluse korral tumedaid värve ja veidi avaramat lõiget. Läige pole sulle, suured ja lähestikku paiknevad tagataskud näevad selle eest head välja. Vali jakk, millel pole taga lõhikut. Suure pepu ja nõgusa selja omanikel tasub eriti hoiduda ühest hetke lemmikust – elegantsest kahe lõhikuga härrasmehepintsakust.”

 SA EI USU, ET RAHVALIITLANE SELLIST JUTTU AJAB? Kiika minu veebiküljele http://www.armina.ee ja vaata galerii alt minu moeshow’de pilte! Riigikogus kohtume! Ciao!!!