8.00 Võnnu mees Enn ärkab, paneb selga puhta särgi, kraabib auto puhtaks ja uurib sõprade käest, kus Läti viinapoodi mineku jaoks kogunetakse.

8.30 Taavi Rõivas laigib Facebookis Oudekki Loone pilti.

9.00 Elvas kogunevad õllesõbrad arutavad, kas Lätis algab alkoholimüük alles kell 10 hommikul või saab juba varem õlut ostma minna.

9.30 Feministeerium süüdistab Rõivast Loone pildi ahistamises. Luisa Rõivas laigib Loone pilti.

10.50. Kersti Kaljulaid küsib kaitseväe paraadi eel Riho Terraselt: „Oskad seletada, miks Rõivas nüüd Loonet laigib?“ Terras ei oska. Kaljulaid jääb mõtlema. Seda näeb Arnold Rüütel, kes ütleb Ingridile: „Näe, kui tõsiselt Kaljulaid mõtleb. Ilmselt Eesti rahva püsimajäämisest.“

11.30. Ahto Lobjakas satub kesklinnas kaitseväe paraadi peale. „Sõdurid on tänavatele toodud. Diktatuur on kohe käes,“ ohkab ta.

14.00 Jüri Ratas arutab teel Tartusse oma parema käe Tanel Kiigega, mida päev toob. „Ma ei tea, kui palju presidendi vastuvõtul võimalikke Keskerakonna valijaid on. Äkki peaks veel enne kusagilt pensionäride juurest läbi käima?“ kõhkleb Ratas. „Kust me need pensionärid leiame?“ muretseb Kiik. Lepitakse kokku, et Kiik hakkab kohe pensionäre otsima.

16.00 Delfi raporteerib, et Lõuna-Eesti suurim vabariigi aastapäeva üritus toimub Valka alkoholipoe juures. Rahvas koguneb, müüakse šašlõkki ja suhkruvatti, püsti on pandud lava, kuhu saabub peatselt esinema Üllar Jörberg.

18.30 Presidendi vastuvõtule hilinemise pärast pahane Ratas puhiseb. Kiik üritab end õigustada: „Raekoja platsil on alati palju pensionäre. Ma ei tea, kuhu nad täna kadusid.“

20.00 Kaljulaid nõuab presidendi kantselei juhilt Tiit Riisalolt aru: „Miks mu kõne sotsiaalmeedias nii vähe jagamisi on saanud?“

21.00 Presidendi vastuvõtul kohtuvad Margus Tsahkna ja Margus Linnamäe. „Vanaduse tulekust saad aru selle järgi, et viinapoe kliendikaardi asemel on rahakotis apteegi kliendikaart,“ õpetab Linnamäe.

21.30 Ratas tõdeb presidendi vastuvõtul, et pensionäre pole ka siin ning lahkub märkamatult.

22.30 Presidendi vastuvõtule on jäänud käputäis rahvast. Jevgeni Ossinovski seletab punast prantsuse jooki juues Igor Gräzinile, et tema pole aktsiisijama eest vastutav. Barbi Pilvre pihib Aivar Riisalule, et kui ta näeb mõnda uue põlvkonna feministi tänaval vastu tulemas, läheb ta teisele poole tänavat.

23.00 Ratas saabub rahvapeole Läti viinapoe juures.