Karin Paulus ALi juhatusse:
Tallinnas toimunud Ajakirjanike Liidu 19. kongressil valiti liidu üheksaliikmelisse juhatusse ka Areeni disaini- ja arhitektuuritoimetaja Karin Paulus. Paulus kuulub ALi eelmisest aastast. 

Siim-Tanel Annusele urbanismi-preemia:
Tartu Kunstimajas avatud näitus "Tähendusrikas linn" (kuraator Külli Aleksanderson) tegeleb linnakeskkonna jäädvustamisega. Näitus sai teoks tänu AS Linnaehituse nimelisele sihtkapitalile, mis on loodud Tartu Kultuurkapitali juurde vabariiklike teemanäituste korraldamiseks Tartus. Muu hulgas toetab sihtkapital näituse kataloogi teostamist ning annab välja kunstipreemia 15 000 krooni. Esimese preemia pälvis oma reljeefmaalide eest Siim-Tanel Annus. Näitus kestab 4. juunini.

Kallasveelt uus näitus:
15. mail avatakse Tallinna restoranis Pegasus fotograaf Laura Kallasvee ja stilist Ester Kannelmäe fotonäitus "Vaheta poolt". Vägivalda, fetišismi ja erootikat  kokkumiksiv näitus valmis seoses Manifesti "Femme fatale’i" filmifestivaliga.

Hyamsi kogu väärtus 80 miljonit naela:
Aasta alguses Inglismaal röövitud Harry Hyamsi kunstikogu väärtuseks arvatakse esialgu pakutud 3 miljoni naela asemel juba 80 miljonit. Hyamsi häärberist varastatud kollektsiooni hulka kuulub nii maale, hõbedat, kelli, baromeetreid kui portselani. Ekspertide  arvates on esemeid raske müüa, kuna need on kergesti äratuntavad. Kardetakse, et aarded on lihtsalt hävitatud.
Harry Hyams on kunsti kogunud 50 aastat ja kavatses oma kollektsiooni kinkida riigile.