Näitlejanna loomahirm

“Jäin lehmale väga lähedalt silma vaatama ning sain sellest paraja šoki.”

Garmen Tabor pelgas lapsena lehmi. Ta arvas ka, et lehmade pupillid on ristkülikukujulised. Alles aastaid hiljem taipas, et veise silmadelt peegeldusid lauda aknad.

Naised, 29. mai


Kaljuveeri ja Allikmaa peoeelne kohtumine möödus põlastavate muiete saatel

Muljed ERRi hooaja lõpupeolt.

Delfi Publik, 30. mai


Armu-Anna saleneb

“Algul oli kogu mu keharasv kivikõva, aga praegu on see pehmeks läinud,” ütleb telenägu Anna, kes proovib juba paar kuud salenemiskeskuse kehahooldusteenuseid. Magusast pole ta veel loobunud.

Õhtuleht, 2. juuni


Siret viskus Edgari kaitsele

Siret Kotka pahandab, et tänu Edgar Savisaarele juhtivale positsioonile tõusnud keskerakondlased vaikivad ega kaitse oma liidrit, kui teda meedias tümitatakse. Küll on nad aga väga rahul, kui Savisaar neid toetab. Blond “ihukaitsja” õpetab võtma eeskuju Reformierakonnast, kus alati pärast Andrus Ansipi etteasteid teda toetatakse sel moel, et kõik ta olulised sõnumid üle korratakse.

Nelli Teataja, 1. juuni


Rahvusliku kasvatuse eripärad Prantsuse moodi

“Kui sa lähed Prantsusmaale ja seal lehvib kellegi aias Prantsuse lipp, siis selle peale vaadatakse pisut imelikult – sest see ei ole hea toon.” Dirigent Hirvo Surva õpetab käitumist.

Kroonika, 30. mai


Bikiinidega püütakse mehi

“Teada tõde on see, et kõik maailma naised riietuvad ühe põhimõtte järgi – nad panevad ülle vaid sellised suled, mis ärritavad teisi naisi,” räägib Anu Saagim. “Bikiinid on erand, nendega püütakse mehi.”

elu24.ee, 1. juuni