NASA avalikustas mõned fotod, mis näitavad 10 aastat tagasi toimunud WTC kaksiktornide ründamistlennukitega nii, nagu see kosmosest paistis.
Loe edasi...

Miks New Yorgi pilvelõhkujad ikkagi kokku varisesid?

USA-vastaste terrorirünnakute 10. aastapäeval on endiselt õhus küsimused, miks kolm pilvelõhkujat kokku kukkusid, miks WTC2 hoone WTC1-st mitu tundi varem hävis ja miks varises 7 tunni järel kokku pilvelõhkuja WTC7, millesse lennuk ei lennanud.
Loe edasi...

10 aastat 9/11 tragöödiast: “Kuule, kas panite ÜRO põlema?”

Kuidas tuli 11. september 2001 tollal New Yorgis elanud Arne Pajulale.
Loe edasi...

USA sisejulgeolekuministeerium varjab 11. septembri tagamaid

New Yorgi terrori­rünnaku ohvrite pered ei leia õiglust väärastunud juriidilises mängus, mille eesmärk on pigem süüdlaste varjamine kui nende kohtulik väljaselgitamine.
Loe edasi...

11. septembri veidrad kohtuasjad

1981. aastal ütles CIA peadirektor William Casey julgelt: “Meie desinformatsiooni-;programm on lõpetatud siis, kui ükski Ameerika avalikkuse arvamus ei vasta tõele.” Internetiajastul aga on skeptilist publikut 11. septembri ametlike versioonidega raske veenda.
Loe edasi...

Hans H. Luik: USA luure - võimsam presidendist, võimsam kohtust

Kas väikeses valgete ööde Eestis peaksime võtma seisukoha suurte sõjaelevantide müttamise ja Snowdeni-jahi suhtes?
Loe edasi...

Hans. H. Luik: Massimõrvarid USA tribunali all - tõendusallikad või piinatud pelmeenid?

Nüüd olid need rotid. Rotid ja rotisitt. Advokaatide kambris Guantanamo vanglas. Sellepärast jäi ära kohtuprotsess köige hirmsama massimõrvari üle, kes väidetavalt ilmas elab, - kurikuulsa Khalid Sheikh Mohammedi üle.
Loe edasi...